10 pientä asiaa

Pumpui

Pienet jutut ovat usein ne parhaat jutut. Tässä top 10 enemmän ja vähemmän oudoista suosikeistani:

1. Ukin silmärähmän irrottaminen: semisti iljettävää, mutta oudon tyydyttävää. Laittaisin rähmän roskiin jos ehtisin, mutta koira haluaa välttämättä syödä sen. Molemmat saavat tästä jotain! 

2. Hotellihuoneessa rötvääminen: Ulkona odottaisi miljoonakaupunki, mutta minä jään vielä hetkeksi (muutamaksi tunniksi) peittojen alle katselemaan ulkomaisia uutisia.

3. Hervoton mässäily: Nuff said.

4. Tussien ja muiden toimistotarvikkeiden tuoksu: Paras tussihetki on kun saa kirjoittaa uuden ennätyksensä tulostaululle. 

5. Miley Cyrusin versio Dolly Partonin "Jolenesta"

6. Ostamieni vaatteiden laittaminen päälle saman tien: En ymmärrä ihmisiä jotka jemmaavat ostoksensa kaappiin pitkäksi aikaa.

7. Iltahalit koiran kanssa

8. Se tunne kun tajuaa treeneissä että tähän ei kuolekaan

9. Fillarin teippausten tuntu käsien alla. Tekisi hulluna mieli raaputtaa teippejä irti, mutta yritän pitää näppini kurissa.


10. Retkellä oleminen

 

Näitä pikkuhetkiä ja muita juttuja Instagramissa nimellä @lottapumpui

Kommentit

Hymyileoletupea

2, 3, 5, 6, 8, 10 - komppaan kybällä! Ja vitsit kun toi Uki on niin liikkis :)

Lotta Katariina
Pumpui

Uki kiittää :D

Suvi K.
Sisunainen

Repesin kasin kohdalla - niin tuttua! :D

Lotta Katariina
Pumpui

Se on iloinen yllätys joka kerta :D

leppis (Ei varmistettu)

Meidänkin koira tykkää popsia omat rähmänsä.

Lotta Katariina
Pumpui

Yritin tehdä saman kerran systerin koiralle, se vain katsoi mua silmät lautasen kokoisena ja ajatteli selvästi luuletko sä oikeasti että mä syön tuon? :D

leppis (Ei varmistettu)

Hahha, mahtavaa!

annifitness
AnniFitness

Hehehhehee, tämä on ihan loistava haaste! :) tunnistan tuon rähmäjutun itsestänkikin vaikka mulla ei ole koiraa - rähmän kaivelu on jollain perverssillä tavalla tosi tyydyttävää. Ehkä jotain sukua finnien puristelulle? Ahh. Kohdan kahdeksan päälle en ihan vielä ymmärrä, mutta ehkä jonain päivänä... *toiveikas*

Lotta Katariina
Pumpui

Totta, samanlaista outoa mielihyvää kuin siitä että repii kämmenistä kovettumia tai kynsinauhojen riekaileita. Tietää että olisi parempi olla sörkkimättä mutta ei voi! 

Silmien putsaaminen vahvistaa lauman yhteenkuuluvuutta, emo hoitaa sen pennuilta ja sudetkin hoitavat toistensa silmät. Siksi mäkin teen noin meidän hurtille. Samoin meilläkin on tuo iltahalit koirien kanssa, onneksi on iso sohva että mahdutaan!

Lotta Katariina
Pumpui

En tiennytkään! Ei ihme että me ollaan niin toimiva tiimi! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.