3 sporttista reissutärppiä Matkamessuilta

Pumpui

1. Faralong.com

Seikkailumatkoja myyvä Faralong jäi messujen tarjonnasta mieleen parhaana uutena tuttavuutena. Suomalaisen startupin kautta voi buukata jos jonkimoista retkeä, joilla ei taatusti ole bussilastillista Jalasjärven mummoja mukana. Valikoima sopii eritoten niille, jotka omatoimireissaamisen lomassa haluavat tiettyä helppoutta seikkailujen järjestämiseen. Olisin voinut sanoa kyllä jokikiselle reissulle joita Faralong tarjoaa, mutta erityisesti mielikuvituksen saivat laukkaamaan trekkausmatka Everestin basecampille, saarihyppely Galapagoksella, fillarointi Afrikassa ja multisport-seikkailu Thaimaassa. Noin niin kuin muun muassa.
 

2. Slovenia

Olen päättänyt tänä kesänä palata Alpeille. Yksi erinomainen vaihtoehto siihen olisi Slovenia, tuo usein mielestä unohtuva alppimaa.

Olen käynyt pikaisesti Sloveniassa kerran aikaisemmin, kun reissasimme yhden kesän ristiin rastiin Eurooppaa. Vietimme muutaman päivän Alppien juurella ihanassa Bledissä, josta teimme patikka- ja fillariretkiä. Juttelin pitkään Slovenian pisteellä, ja mielessä on nyt miljoona ideaa kesäreissulle. Fillarointia, koskiseikkailuja, vaellusta, juoksemista...


3. EuroGames Helsingissä 29.6.-2.7.

EuroGames eli hlbti-ihmisten mestaruuskisat, ovat suurin urheilutapahtuma lesboille, homoille ja biseksuaaleille sekä trans- ja inter-henkilöille Euroopassa. Helsinkiin odotetaan saapuvan reilut kolme tuhatta kilpailijaa. Lajeina kisoissa ovat mm. yleisurheilu, uinti, tanssi ja jalkapallo. Kisat järjestetään samaan aikaan Helsinki Priden kanssa.

(kuvat: Faralong.com, EuroGames ja allekirjoittanut)

+1: Tullikoira Dani

Ei sinänsä liity listaan. Mutta katsokaa nyt tuota nappisilmää <3

+2: Lotta ja Sofia Rioon

Ollaan Fitness Führerin kanssa osallistuttu Folksamin kisaan, jonka voittaja pääsee raportoimaan Rion olympialaisista ensi kesänä. Jos olet sitä mieltä (ja mikset olisi?) että oltaisiin paras tiimi sinne, käy tykkäämässä meidän kisavideosta täältä.

Kommentoi