Ääliöin blogin nimi ikinä?

Pumpui

Bloggaajan elämä tunnetusti saa täyttymyksensä, kun päätyy netin keskustelupalstoille ruodittavaksi. Omaa ulkomuotoani ja kiroilualttiuttani ja feministisyyttäni on ruodittu foorumeilla, mutta tämä lystikäs keskustelunavaus oli jäänyt minulta pimentoon.

Niin, olen kyllä samaa mieltä, että Pumpui ei ole paras blogin nimi. Se ei oikein aukea tuosta vain, ja on hakukonenäkyvyyden kannalta todella kehno (terkkuja vain kaikille pumppuyrittäjille). Hämmästyttävän monta kertaa olen saanut kuulla että "eikös sulla ole se Pumpuli-blogi?" En blogia perustaessani melkein kuusi vuotta sitten ajatellut nimeä sen tarkemmin - enkä ajatellut koskaan bloggaavani aktiivisesti tai että kukaan muu kuin äiti sitä kävisi lukemassa.

Miten sitten päädyin nimeen Pumpui? Olin blogia perustaessani juuri tullut takaisin Kaakkois-Aasian reppureissulta. Osan lomasta käytin Koh Phanganin saarella thainyrkkeilyleirillä (thaiboksaus oli tuolloin vielä päälajini), jossa valmentajamme Chin kutsui minua pumpuiksi, pullukaksi. Painoin toki paljon vähemmän kuin nykyään, mutta paikallisella mittapuulla olin melkoisen isokokoinen ottelija edelleen. Siitä se sitten jäi.

Kommentit

Jaanaba / liikuntapaivakirja.com (Ei varmistettu) https://liikuntapaivakirja.com

Just hyvä blogin nimi ja varsinkin nyt kun luin mistä se on tullut.

Ninneri (Ei varmistettu)

Joo ton google-ongelman tunnistan itsekin, nykyään löytyy kun hakee "pumpui blogi" :)
Mut hei ei oo lähellekään paskin nimi, varsinkaan kun sen taustalla on vielä tommonen tarina. Tääkin pumpui on innostunut croofitistä sun juttuja lukemalla (vaikka ihan kauheeta kuraahan se on kunnes tunti loppuu :D)

Vierailija (Ei varmistettu)

Olen aina miettinyt mistä blogisi nimi tulee kun tänne eksyn enkä viitsi edes kertoa omia arvelujani! :D Tuon tarinan luettuani oikein hyvä nimi ja jää mieleen, koska kieltämättä kuulostaa aika tyhmältä! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.