Alppireissun top 3

Pumpui

Voi elämä, olisi niin paljon kerrottavaa eilen päättyneestä matkasta Itävaltaan! Kerrotaan reissun yksityiskohdista vaikka myöhemmin ja useammassa erässä, mutta näin tuoreeltaan tärkeimpien juttujen top kolmonen:

1: Vuoret

Vuoret, vuoret, vuoret! Tuijotin herkeämättömästi junan ikkunasta (usein halvin tapa reissata Alpeille on lentää Müncheniin ja junailla sieltä haluamaansa suuntaan) maiseman kohoamista ensin aavistuksen kumpuilevasta aina jyrkkiin lumihuippuisiin vuoriin asti. Tunsin taas oudolla tavalla olevani kotona. Zell am See toimi hyvänä tukikohtana Kitzbühelin Alppien tutkimiseen. Teimme muutaman spektaakkelimaisen päiväretken lähistön rinteille, ja takaisin kylään päästyämme puljasimme Zell-järvessä sydämiemme kyllyydestä. Paikka on muuten myös triathlonistien suosiossa, ja kylä isännöi taajaan Ironman-kisoja. 

2: Hassuttelu

Huomasin lomalla kuinka kovasti olinkaan kaivannut lomaa. Reissatessa pää tuntui palaavan normaalitilaan: ajatus alkoi kulkea, kaikenlaisia ideoita pulpahteli mieleen, saksan puhuminen pitkän tauon jälkeen aktivoi ihanasti pääkoppaa. Mutta parasta silti oli pöhköilyn eksponentiaalinen lisääntyminen. Miksi arjessa niin usein unohtuu hassuttelu ja leikkiminen? 

3: Ystävät

Olin reissussa karnevalistis-feministisen Teräsmeduusat-urheilujoukkueemme kanssa. Eli siis Sofian ja Miian. Fitness- ja sporttibloggaajia löytyy joka oksalta, mutta en tiedä montaakaan näin hienoa tyyppiä, joiden jutut vaihtelevat nanosekunnissa säkenöivän fiksusta käsittämättömän uunoksi ja jotka sinnikkään sporttaamisen ohella ovat myös rennon elämän maailmanmestareita.

Reissukuvia löytyy läjäpäin Instagramista omalta tililtäni @lottapumpui ja hasgtagilla #teräsmeduusat. Aikaisempia reissupostauksia löytyy Pumpui matkustaa -tunnisteen alta tai sivupalkin Reissujuttuja-valikosta! 

Kommentit

V33ra (Ei varmistettu)

Ihastelin reissukuvia jo instagramin puolella. U-p-e-a-a! Voisitkohan tehdä jonkunlaisen postauksen tällaisen vuoristonpällistelyreissun suunnittelusta? Itse on nimittäin tullut suunniteltua ja tehtyä lähinnä kaupunkilomia, mutta kiipeilyharrastuksen myötä on alkanut muunlainenkin matkailu kiinnostaa.

Lotta Katariina
Pumpui

Hyvä idea, pistetään ehdottomasti tekoon! :) ja oli kyllä ihanaa, kuvat ei aina tee oikein oikeutta maisemille ja korkeuksille.

V33ra (Ei varmistettu)

Jee mainiota! Se on kyllä totta (ja jännä), että korkeuserot tasoittuu kuvissa.

V33ra (Ei varmistettu)

Jee mainiota! Se on kyllä totta (ja jännä), että korkeuserot tasoittuu kuvissa.

Lotta Katariina
Pumpui

Kas täällä lepää! http://www.lily.fi/blogit/pumpui/alpeille

 

 

lmv (Ei varmistettu)

Oltiin sattumoisin samaan aikaan teidän kanssa pari päivää Zell am Seessä. Lähdettiin Alppi-reissuun kahden päivän varotusajalla, kun bongattiin Aurinkomatkojen sivuilta halvat lennot äkkilähdöllä Innsbruckiin (280 e). Sielläkin oli aivan huikeat maisemat ja matkalla Innsbruckista Zell am seehen upeita Alppi-teitänja Eurooopan suurimmat vesiputoukset Krimmlissä, jossa oli myös uskomattomia vaellusreittejä.

Lotta Katariina
Pumpui

Innsbruckissa pitäisi kyllä mennä myös käymään. Ja vaikka missä mestoissa siellä! Mä olen tässä jo suunnitellut että miten saisi junailtua itsensä asumaan pysyvästi Itävaltaan :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.