Baanalla

Pumpui

Vihdoinkin se aukesi! Ajelin uutta Helsingin keskustaa halkovaa Baanaa leveä hymy kasvoilla tänään molempiin suuntiin.

Paitsi että ihailen suuresti autottomia kaupunkiratkaisuja, on uusi kevyen liikenteen kulkuväylä ihan hemmetin kätevä ihmiselle, joka asuu käytännössä pätkän toisessa päässä ja toimittaa fillariasiaa keskustan toiselle puolelle. Treenimatkoista saa nipistettyä monta minuuttia, kun ei tarvitse töröttää autojen kanssa liikennevaloissa. Parasta!

(Kuvasta kiitokset Jukalle!)

Kommentit

Vieras Mies (Ei varmistettu)

Taivastelin Amsterdamissa paikallista liikennejärjestelyä. Busseja ei näkynyt missään, ratikan näki silloin tällöin, autoja aika vähän. Jengi näytti olevan varsin hyvässä kunnossa ja eipä ihme, jos polkee kaikkialle.

Lotta Katariina
Pumpui

Sopii toivoa, että tulevaisuudessa Suomessakin pyöräily nähtäisiin liikkumismuotona eikä ensisijaisesti liikuntamuotona!

Vierailija (Ei varmistettu)

Siistiä, pitää mennä ajamaan tuo hetimiten:)

Miia_pau
Kolmas linja

Ohoo, baanakateus! Vaadimme Kallioon omaa baanaa! Taitaa jäädä tuon testiajaminen heinäkuulle, kun ei tiettävästi ole lähipäivinä asiaa sinne teidän nurkille. Hö.

Lotta Katariina
Pumpui

Nopeuttaa kyllä aikamoisesti teillekin päin ajelua, kuitenkin! :)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Meillä ei autottomasta keskustasta voi kuin haaveilla, mutta pyöräilijät on otettu kivasti huomioon. Melkein joka paikassa isompien teiden sivussa on erillinen pyöräilykaista. Ei tarvii ajella autojen seassa :-)

Lotta Katariina
Pumpui

A. Sinivaara: Toi on aika jees. Muistan kun yksi kaveri kirosi Texasia kun siellä ei pyöräilijää vissiin ihan kauheasti ymmärretty :)

Kommentoi