Bikinikuntoon, osa 3: Syöttöporsaana

Pumpui

Kun vajaan kuukauden pidättäytyy pitkälti kaikista herkuista ja hiilareista, on melkoisen kiva lähteä kotiseudulle kasvattamaan navanympärys takaisin entisiin mittoihin. Ei ole muuten vety koskaan maistunut yhtä hyvältä!

Kaikissa painonhallintaohjeissa korostetaan sitä, että on tärkeää pitäytyä aina kohtuudesta ja pitää tolkku myös erikoistilaisuuksissa.

Kattia kanssa, sanon minä! Ei ihmisen elämä ole mikään elämä jos ei välillä vietä monipäiväisiä ruokafestivaaleja. Parasta vielä se, että omaa evää ruokinnan järjestämiseksi ei tarvinnut pahemmin heilauttaa. Makkaroita, pihviä, perunoita, kalaa, hernekeittoa, pizzaa ja jauhelihakastiketta. Jäätelöä kaikissa eri mauissa ja muodoissa, kakkua, karkkia ja viiniä.

Mässäily on kohtuullisin väliajoin toteutettuna paitsi herkullista myös henkisesti avartavaa: nyt, kun tajusin syöneeni yhden vuorokauden aikana kolmesti jäätelöä, on hyvä palata pariksi päiväksi ruotuun. Alkaa tehdä taas mieli kananrintaa ja kasviksia.

 

Kommentit

sanumaria

Vaan kolmesti jätskiä? Sulla on vielä harjoteltavaa :D

tiiti
ite puin

^What she said.

Lotta Katariina
Pumpui

Mulla on kesä aikaa opetella :D mikä olisi hyvä tavoite?

sanumaria

Jätän tän tavoitteellisen neuvomisen tiitille, se on pro.

mies (Ei varmistettu)

Katotaan kuinka bikinikunnon kay balkanilla! :D
Terveisia Vilnan reunamila yobussista, juodaan salaa rommikolaa cokispullosta ja selaan nettia tammosella henk koht multimediahassakalla.
Lienee rapsakka heratys @ 5:40 Varsovassa...
T; J, J & L

Lotta Katariina
Pumpui

ttiija: se on tosiaan hyvä huomata, että yhtäkkiä alkaa taas oikein tehdä mieli rahkaa ja kaikkea perussafkaa :D

mies: Hahaa, nähdään keskiviikkona Wienissä <3

Kommentoi