Bile-Lotta tässä moi

Pumpui

Bile-Lotta tässä moi. Tulin pariksi päiväksi tuuraamaan treeni-Lottaa, kun se lomailee.

No ei vaineskaan. Tulipahan vain eilen juhlittua pidemmän kaavan kautta asiakkaan vuosijuhlissa. Hauskaa oli aamuyöhön, mutta aamulla ei enää kauheasti naurattanut. Miten sitä on joskus kyennytkään käymään kapakassa myös arkena?

Mitä enemmän urheilee ja voi hyvin, sitä kauheammalta juhliminen tuntuu jälkikäteen. Krapulat tuntuvat kahta hirveämmältä, ja muutenkin ahdistaa kun kroppa tutisee ja pää on jäässä. Sain nakuteltua kyllä työpäivän kasaan ihan kunnialla, ja koska juhlimisen syykin oli työliitännäinen, olivat työtoverit ihan ymmärtäväisiä kun en säkenöivään ideointiin koko päivää kyennyt.

Hyvien cocktailien kittaaminen ja loppuillan raa'an bourbonin siemailu valitettavasti kostautuvat. Eritoten jäytää se, että öiden kukkumisen takia ei tänään kauheasti urheilla. Vähän tekisi mieli kokeilla tehdä 60 varpaat tankoon -liikettä kuten treeniohjelmassa luki, mutta eipä ei. Otin jo pitkät nokoset, ja uskon että sänky kutsuu  melkoisen aikaisin. Ruokailutkin ovat menneet miten sattuu. Eilen nautiskelin täysin rinnoin ja vatsoin Groteskin keittiön herkuista, ja tänään ei ole salaatti ollut pahemmin mielessä.

Ennen sitä jaksoi riekkua vaikka kuinka usein, ja vielä viikolla. Iän tuoman viisauden, vaativampien töiden ja hyvinvoinnin kohonneen arvostamisen takia ei kyllä edes tee mielikään juhlia montaa päivää putkeen.

Oletteko te huomanneet liikuntaharrastusten vähentäneen juhlimista? Vai oletteko enemmän work hard, play hard -mäen tyyppejä?

Kommentit

sanumaria

Mulla oli lauantaina kahdetkin bileet, ja sunnuntaina lepopäivä. Kaikki optiot siis siihen että sokka irti ja mopo käsistä. Mutta ei, mä olin autolla. Kun "en haluu viettää lepopäivää darrassa, ja mitä jos tekeeki mieli vähän lenkille?". Että WTF?

Lotta Katariina
Pumpui

Mulle käy nykyään usein niin, että kun olis bileet ja mahdollisuus kreisibailata, alkaa väsyttää kahdeksalta illalla. Ja sitten kun lähtee ihan aidosti yksille, hoippuu diskosta kotiin aamuyöllä :D

sanumaria

Mää en ees muista koska olisin viimeks krebannu :D Mut kato osaan sentäs termit, kreisibailaus  = krebaamista :D

Lotta Katariina
Pumpui

Mulla kesti varmaan vuosi että tajusin mistä se krebaaminen oikein tulee :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Parisuhde yhdistettynä liikuntaharrastukseen on jarruttanut mun bailailuja aika roimasti :D Nykyään ehkä parin/kolmen kuukauden välein käyn vaan baarissa, krapulassa ei oo kivaa ja äh..

Henriikka - http://bitchwholovescake.blogspot.fi/

Vierailija (Ei varmistettu)

kummasti joo vähentynyt ku mikään ei oo nykyään niin turhauttavaa ku krapulapäivä ja piehtaroi sit koko päivän morkkiksessa ja haikailee treenin perään :D ja syö tauotta jos muka olo paranisi siitä :D
mutta silti aina silloin tällöin pieni nollaus tekee gutaa :) ja toi on niin totta et ex tempore-reissut on parhaita!

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Mitä se juhlinta on? Jotain syötävää?

Lotta Katariina
Pumpui

Vierailija-Henriikka: Parisuhde voi tosiaan jarruttaa krebaamista aika lailla - ainakin jos molemmat on urheilullisia!

Vierailija: Juurikin näin! Jännä miten treeni, johon muuten ei ehkä edes jaksaisi/haluaisi normaalisti mennä, alkaa kuulostaa erinomaisen houkuttelevalta kun krapulamorkkiksissaan sitä ajattelee :D

A: Se on sellaista epäterveellistä syötävää, et sä siitä tykkäis :D

FFFifi
Fitness Führer

Mä en pysty bailaamaan (ainakaan jos siihen liittyy alkoholia) melkein yhtään. Olen olettanut, että se liittyy enemmän ikään kuin treenaamiseen, muistan joskus lukeneeni jostain että hyväkuntoiset ihmiset kestäisivät alkoholia paremmin..? Näitä samoja olen miettinyt, on pitänyt postatakin aiheesta. Treenaaminen (tai ikä, en tiedä) on saanut mut miettimään, että lopettaisin alkoholin käytön ihan kokonaan, jo niin pienestä määrästä tulee sen verran huono olo.

Vierailija (Ei varmistettu)

Nykyään juhlimiset jää todella vähiin, on niin paljon mukavampaa ponkasta pirteänä salille viikonloppusin, kun maata sohvalla krapulassa. Tuli viikonloppuna (taas) todistettua, että ei sitä pystyenää niin kuin ennen. Viininkittaamisen ja bileröökaamisen jäljiltä löysin itseni pää pytystä kello kaksi aamuyöllä.

Urheilun lisääntymisen myötä mulla on ainakin bilekunto huonontunut merkittävästi, vaikka kuvittelen että voin vetää samalla tavalla kun aiemmin. Jos ei arkena polta tupakkaa ollenkaan kantsis ehkä myös muistaa että jos vetää puoli askillista kylmiltään niin saattaa tulla hieman heikko olo. Köh köh.

Nina Enroth

En tiedä onko se niinkään se juopottelu (paitsi joskus) - elämä menee sekaisin valvomisesta. Varsinkin nyt, kun oon treenaillu lähinnä aamuisin. Huh, jos perjantaina herää viideltä tai kuudelta ja menee lauantaina samoja aikoja nukkumaan. Ei tuu mittään. Eli vähentynyt on, reilusti.

Lotta Katariina
Pumpui

Fffifi: Mä luin jostain että urheileville ihmisille tulis helpommin krapula. Mut voi toki olla että kestää viinaa paremmin = pahempi olo :D

Vierailija: Mä oon kans karvaasti joutunut kokemaan kuinka kauhea olo on seuraavana aamuna kun on humalpäiten unohtanut ettei enää polta ja vetänyt puol toppaa! :D

Nina: Tiedän tunteen. Ei voi tajuta miten joskus on voinut pärjätä pitkään 4-6 tunnin unilla. Nyt on ihan seis jos yhtenä yönä ei tuu se 8 tuntia täyteen!

Mpouta
Poutapilviä

Mulle ainakin tulee! TOSIN toissakeväänä, kun olin vielä sinkku, niin juhlin paljonkin ja tuolloin sen yhdistäminen urheiluun ei vaikuttanut negatiivisesti. Voi olla että vanhuus on tehnyt tehtävänsä? Veikkaan myös että kroppa tottui jatkuvaan alkoholin nauttimiseen ja parisuhteen seesteyttämänä kolme annostakin tuntuu seuraavana päivänä. Nyt kun on harvemmin krapula, tai edes sellanen tylppä olo, se tuntuu myös kamalammalta ja huomaan sopivani bileiden jälkeiselle päivälle aamumenoja, että olisi joku (teko)syy livetä ajoissa himaan.

Lotta Katariina
Pumpui

Mpouta: Se on kyllä hassua, että nykyään voi kehittää krapulan vaikka vain kahdesta bissestä! Toi sun kikka pitääkin muistaa :)

FFFifi
Fitness Führer

Kateellisena täällä luen noita kolmia annoksia....itsehän saan krapulan puolikkaasta pullosta YKKÖSTÄ. (Avauduin tästä aiemminkin.)

Enne

Juurikin tuon työ-urheilu-hyvänolon arvotus-yhtälön kautta on bileistäminen jäänyt aika radikaalisti, tosin punkkua siemailen himassa kyllä ihan vaikka yksinänikin, ja ilman krapulaa. Ja sitten kun se darra iskee, kestää siitä toipuminen nykyään useamman päivän, ainakin henkisesti. Toista oli ennen!

...ja silti joskus, varsinkin nyt kevätauringon huumaamana, kaipaan niitä lauantai-aamuja kun rahkapurkin sijaan aukesikin aamun ensimmäinen (vai illan viimeinen?) skumppa ja tuli leijuttua koko lauantai-päivä hyvässä seurassa, hervottomassa karpulan ja humalan sekaisessa välimaastossa. Seitinohuet :)

Lotta Katariina
Pumpui

Mun on koko päivän tehnyt tosi kovasti mieli skumppaa, mutta pitäis mennä tekemään Crossfit Openien kisasuoritus töiden jälkeen niin ei voinut aloittaa lounaasta :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.