CrossFit Open tulee, oletko valmis?

Pumpui

Minä nimittäin en ole.

Muutaman tunnin päästä se taas alkaa: viisi viikkoa kauhua, jännitystä ja epäonnistumisen tunteita, eli CrossFit Open. Openit ovat ensimmäinen, kaikille avoin etappi kärsimyksen polulla, joka parhaiden kohdalla johtaa ensin alueellisiin mestaruuskisoihin ja sieltä Gameseihin, eli maailmanmestaruuskisoihin kesällä.

Olen tänäkin vuonna mukana rekisteröityneenä kilpailijana, mutta ensimmäinen, ensi yönä paljastettava laji, taitaa mennä minulta sivu suun. Iloitsin ennenaikaisesti poikkeuksellisen hyvästä treeniboogiesta, sillä nyt on menty pari viikkoa supernuhjuissa tunnelmissa. Oli kiirettä, sitten tulehtui lapasesta jänne, siihen päälle iski flunssa. Pää on hajota, kun joutuu istumaan kotona peiton alla tuijottamassa Netflixiä eikä päässä riitä suorituskykyä edes blogin kirjoittamiseen tai kirjan lukemiseen. Nyt vain pitäisi tajuta levätä tarpeeksi pitkään, jotta kroppa ei hajoa tämän enempää.

Aina voin sentäs mennä huutamaan treenikavereille hylättyjä toistoja, sillä luin itseni kirjekurssilla crossfit-tuomariksi. No-reps for everyone! 

 

Kommentit

Mä olin vielä eilen illalla itsevarmuutta ja innostusta täynnä, mutta se ei kauaa kestänyt kun tänään aamulla katsoin millainen eka laji on... :D Ei ne tempaukset mitään, mut hiton tuplanaruhypyt! Mun viimeinen ns. "helppo perustaito", mitä en vaan hanskaa sitten millään. Puolitoista vuotta niitä on yritetty harjoitella ja ei mee millään mun päähän. No, mä räpiköin niitä sitten pari kerrallaan ja saan surkean tuloksen, mutta ei voi mitään. :D Toivottavasti niitä ei tule lisää seuraaviin lajeihin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.