Ei riitä että olet laiha

Pumpui

Ei se mitään, että uusi muotidieettikirja lupaa kymmenen kilon painonpudotusta puolessatoista kuukaudessa muun muassa käskemällä jättää aamupalan väliin. Ei se mitään, että se kertoo totuutena tiettyjen hedelmien estävän rasvan palamisen. Mutta tuo alaotsikko on jo liikaa. Ei riitä että olet laiha, vaan tärkeää on olla laihempi kuin ystävät.

 

Olen miettinyt laihduttamista ja painonhallintaa paljon viime aikoina sekä työn että muun elämän takia. Tuntuu, että pitäisi pudottaa muutama kilo flädää kesäksi. Pääosin siksi, että kerrankin saisi sen aikaiseksi. Ja siksi, että olisi vähän mukavampi olo kesäreissulla bikineissä. Siksi että voisi tehdä mahatatskan valmiiksi joskus.

Meinasin ensin kirjoittaa tästä "A-listan julkkisten suosimasta" muotidieetistä sen tieteellisen kyseenalaisuuden takia. Mutta sydämistyin eniten kuitenkin tuosta alentuvasta alaotsikosta. Vaikka lukeudunkin laihuuden ihannoijiin, tällaista en yksinkertaisesti voi sietää. Paskat terveellisistä elämäntavoista, järkevästä ateriarytmistä tai ylipäänsä tolkusta, jos voi olla laihempi kuin lähipiiri! Se se vasta tärkeää onkin!

Usch. Tekee mieli syödä pullaa ihan protestiksi.

 

Kommentit

nansk

Meitsi ainakin veti monta palaa suklaata ihan protestiksi. Voi jeesus mitä sontaa! Tärkeää on olla terve. "Skinnier than all your friends" nostaa niskakarvani pystyyn. Näin niitä syömishäiriöitä ruokitaan (pun intended).

Ei sillä, itsekin tekisi mieli vähän kiinteytyä vaikka ihan normimitoissa olen jo. Ehkä pudottaa kilo tai pari. Ajattelin kuitenkin tehdä sen urheilun enkä syömättömyyden kautta.

tiiti
ite puin

Ehkä toi on just sen kirjailijan ovela salajuoni! Se saa käänteispsykologiaa käyttäen kaikki syömään protestisuklaata ja -pullaa, ja sitte se itse on KAIKKEIN LAIHOIN!!!!!111

Hear Hear!

Onko ne tosissaan? Karvat pystyssä puistatuksesta täälläkin.Inhona muutenkin kaikkia "söin päiväss kaksi kanan rintafileetä ja yhden parsakaalin ja laihduin 228 kiloa"-tyyppisiä menestystarinoita.

Lotta Katariina
Pumpui

Hesarissahan esiteltiin taannoin nainen joka söi joka luojan päivä lounaaksi höyrytetyn parsakaalin. eikä mitään muuta. Yh.

Hear Hear!

Eikä, miten oon voinut missata tuon. Tai ehkä hyvä vaan.  Miksi se niin teki ja sanottiinko jutussa, oliko se pysynyt ihan terveenä?

Lotta Katariina
Pumpui

Hesarin juttu löytyy täältä: http://www.hs.fi/ruoka/artikkeli/Lounaaksi+parsakaali/1135270179115

Samassa juttukokonaisuudessa oli eeppiset jutut myös pelkkiä eineksiä syövästä tyypistä ja miehestä, joka ei voi syödä ruokia jotka ovat sekoittuneet :D Löytyvät parsakaalijutun perästä :D

Minna J.
Oisko tulta?

mun tähänastinen "suosikki" on ollut tämä aivan käsittämättömään menestykseen yltänyt teos

The 4-Hour Body: An Uncommon Guide to Rapid Fat-Loss, Incredible Sex, and Becoming Superhuman:

the-4-hour-body-timothy-tim-ferriss-uncommon-guide-rapid-fat-loss-incredible-sex-superhuman.jpg

jutustasi tuli myös mieleen tämä video:http://www.youtube.com/watch?v=M957dACQyfU&feature=share

 

Minna J.
Oisko tulta?

sori, mä en osannu nyt sit pienentää tota kansikuvaa... onko jok muuten tutustunu tohon kirjaan? kiinnostaisi miksi se on niin valtavan suosittu ja onko näitä superihmisiä nyt sit paljonkin liikkeellä?

Lotta Katariina
Pumpui

4 tunnin pikaratkaisu varmaankin houkuttaa. En ole lukenut noita 4-hour-kirjoja, mutta olen antanut itseni ymmärtää että niissä on enemmän kyse ajankäytöstä ja asennemuutoksesta kuin siitä että oikeasti kaiken voisi saavuttaa 4 tunnissa... tosin tyypin eka bestsellerhän on the 4 hour work week. Ilmesiesti riittäisi jos oltais joka viikko duunissa se neljä tuntia :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.