En aina elä kuten opetan

Pumpui

Olen koko viikon suunnitellut kirjoittavani siitä, kuinka pienellä järjestelmällisyydellä ja itsekurilla saa mainiosti sovitettua työn, liikunnan ja järkevät elämäntavat yhteen. Eilen menin lupaamaan, että tänään kirjoitan aiheesta. Vaan en. Piti mennä töiden jälkeen lenkille, pakata matkalaukku duunireissua varten ja olla mukavasti kotona. Todellisuudessa häsäsin töissä pitkään, tulin kotiin häsäämään vähän lisää, sitten koko ilta meni pakkaamiseen, ja nyt pitäisi jo olla nukkumassa.

No, ehkä tien päältä on aikaa kirjoittaa. Iloista loppuviikkoa, mussukat!

Kommentit

FFFifi
Fitness Führer

Kiinnostava aihe. Tätä tulee itsekin mietittyä kun teen päivätöiden lisäksi paria muutakin osa-aikaisesti ja siihen päälle treenit ja perhe. Säätöä on paljon ja usein sellainen olo, että nyt pitäisi olla jossain muualla... Ehkä sulla on jotain hyviä vinkkejä. Mihinkään "tee-eväät-edellisenä-iltana-kuljeta-mukana-maitorahkaa-jossa-on-pakastemarjoja-se-säilyy-kylmänä" en kyllä koe pystyväni :D 

Lotta Katariina
Pumpui

Joo, en mäkään tajua niitä, kenellä on koko päivän safkat mukana kylmälaukussa joka päivä :D Lupaan kirjoittaa aiheesta koherentin postauksen!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.