Ennätyshommissa

Pumpui

Joku lukija moitti syksyllä, että miksi en kerro koskaan uusista ennätyksistä. 

No nyt kerron! Tein nimittäin ensimmäistä kertaa reiluun vuoteen kunnon painonnostoennätyksen! Torilla tavataan! 

Meinasin jättää treenit väliin, koska olen ollut koko viikon aivan armottoman väsynyt. Sporassakin vielä mietin, että tuleekohan tänään mistään mitään, että ehkä vain teen ohjelmoinnin mukaisia työntöykkösiä ihan kevyillä painoilla. Rinnallevedossa on kehittynyt jonkinlainen henkinen blokki, ja joulukuussa työnnöt sakkasivat niin pahasti, että hyvä jos sain ylös kymmenen kiloa omaa ennätystäni pienemmän setin.

Ja kuinkas sitten kävikään? Dusailin itsekseni ja omassa rauhassani menemään, ja huomasin että kulkikin yllättävän hyvin. Vanha ennätys tuli muutaman henkisen stiplailun jälkeen ylös, ja siitä rohkaistuneena heitin muutaman kilon tankoon lisää. Ja kas! Siellähän se kohta killui käsien päällä!

Parasta ennätyksessä oli se, että sain pitkästä pitkästä aikaa kirjoittaa nimeni ennätyslistaan. Olen joutunut vuoden verran katselemaan vierestä, kuinka kaikki pääsevät kirjaamaan enkkojaan minun tuskaillessani huonouteni kanssa. Vaan sinne minäkin sain eilen raapustaa: Lihaniska-Lotta. (Salilla on useampi Lotta, joten valmentaja on antanut meille lisänimet selkeyden vuoksi. Minä olen lihaniska tai Iso-Lotta, sitten on Pikku-Lotta eli The Cube ja kolmas Lotta on vissiin vain Lotta.)

ps. Meinasin jatkaa automaattisesti, että eihän se mikään hyvä enkka ollut, tekniikka ei ollut täydellistä eikä himpan vajaan oman kehon painolla tehty työntö ole tulos eikä mikään, mutta ei mennä siihen nyt. Nyt saa naattia.

pps. Pahoittelut harvinaisen kököstä kuvanlaadusta, tärräsi kädet ilosta! Pian saatte muutakin kuin suttuisia omppupuhelinkuvia, sillä ryhdistäydyin ja ostin uuden kameran! Kohta näette pärstäni hd-laatuisena! 

Kommentit

Suvi K.
Sisunainen

Onnea enkasta! Todellakin saa ja pitää nauttia. :)

Lotta Katariina
Pumpui

Kiitos! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.