Ennätysten lohtukengät

Pumpui

Mitä tekee nainen, kun elämä murjoo ja toivottomuutta on ilmassa? Ostaa uudet kengät, tietenkin. Painonnostokengät.

Olen jo tovin haaveillut painonnostokenkiin investoimisesta. Liikkuvuuteni ei oikein riitä paljasjalkakengissä syviin kyykkyihin, ja normaaleissa treenikengissä on sen verran kiertoa, että raskailla painoilla meno alkaa vähän pelottaa. Nyt kun tarjoutui tilaisuus hankkia ihan siedettävän hintaiset sämpylät, päätin tarttua tilanteeseen. Itsellinen nainen tarvitsee kenkiä.

Eiväthän nämä mitkään kaunottaret ole. Mutta vitsi mikä ero normitossuilla nostamiseen! Tänään pääsin kokeilemaan ensi kertaa kenkiä tositoimissa, ja hyvältä tuntui. Superjäykkä kenkä, puupohja ja pieni koroke kannan alla auttavat pääsemään erinomaisen syvään kyykkyasentoon, ja rinnallevedot sekä työnnöt tuntuivat entistä tukevammilta, kun kiertojäykkyyttä on vimmatusti. Ensi viikolla on ykkösmaksimipäivät, niin eiköhän ala uusia ennätyksiä paukkua!

Eiväthän painonnostokengät huonoa liikkuvuutta korjaa tai lisäkiloja meininkiin tuo, mutta tiettyä varmuutta kumminkin. Kuten treenikaveri sanoi, puolet lisäboostista tulee kengän vakaudesta ja puolet on plasebovaikutusta.

Omani ovat hienon kuuloista Do-Win-merkkiä, mutta rahakkaammille ja muotitetoisille löytyy kyllä Reebokia, Adidasta ja Nikeä, jos sikseen tulee. Harmi vain, että Karhu lopetti erinomaisen tyylikkään Herkules-nostokengän valmistamisen aikoinaan!

Kommentit

Saara S.
Saara Sarvas

Oo painonnostokengät on mun synttäritoiveena! Ja hei, pro:n ei tarvitse olla kaunista ;)

Lotta Katariina
Pumpui

Suosittelen lämpimästi!

Mi Mi Mendine
Mi Mi Mendine

Oon samaa mieltä saaran kanssa, ei treenivaatteiden tarvitse aina välttämättä olla kauniita, se miten ne toimii on pääasia! Söpö väri tms on vain plussaa ;)

Lotta Katariina
Pumpui

Nythän vois sit hankkia kivoja treenivaatteita jotka sopii noiden kenkien kanssa :D

Mika (Ei varmistettu) http://potku.net

En mene valalle, mutta mahdollisesti noita Karhun Heraclesia saa vielä ostaa, vaikkei niitä enää minunkaan tietääkseni valmisteta: WaltaWoima - askel parempaan -
http://www.waltawoima.com/

Suhteellisesti puhuen tuo noin 50 euron hinta ei päätä huimaa. Tiedän yhden teinipojan, joka ei edes harrasta painonnostoa, vaan siirtyi jääkiekosta yleiseen punttiharjoitteluun, ja hänen vanhempansa ostivat hänelle 200 euron painonnostokengät. :D

Omani ostin koutsiltani, ja olen kyllä pitänyt (vaikken osaakaan verrata niitä mihinkään muihin). :)

Lotta Katariina
Pumpui

Jesh, pitääpä tsekkaa jos löytyisi! Olisihan se nyt päheää nostaa noissa Karhuissa :D

Kommentoi