Girl crush: Miranda Oldroyd

Pumpui

Tänään hieman kevyempää asiaa: haluan julistaa maailmalle, kuinka olen ollut jo useamman vuoden pohjattoman ihastunut Miranda Oldroydiin.

Jos kysytään minun suosikki-crossfiturheilijaani, minun on pakko vastata Miranda. Hän ei ole menestyksekkäin tai voimakkain (vaikka kreisin hyvä onkin), mutta jollain tavalla symppaan häntä kaikkein eniten.

Oman suosikin valikoituminen kertoo varmaankin jotain myös fanista itsestään. Crossfitin kestosuosikit, Kandan ja Islannin pikku tirriäiset iloisine hymyineen ovat toki aivan ihastuttavia, mutta ärsyttävänkin täydellisiä. Lauren Fisher taas on ihana, mutta niin ärsyttävän lahjakas ja nuori, että oma vanhuus ja kömpelyys korostuvat liikaa. Crossfit-mimmien joukossa Miranda vaikuttaa oikealta ihmiseltä, sellaiselta jonka kanssa haluaisi hengailla ja syödä pizzaa eikä vain hihitellä, että onpa tuo oikeasti luonnossa lyhyt ja miten se voikin olla niin vahva. 

Ja tuo kroppa. Voi morjens. Lohdullista on, ettei Mirandakaan ilmeisesti syntynyt prodelusikka suussa.

Koska on perjantai, minun kesälomani ensimmäinen päivä (jonka kunniaksi heräsin kuudelta ja aloin naputella hommia koneella seitsemältä) ja muutenkin erinomainen kesäboogie, pyydänkin teitä nimeämään omat urheilulliset suosikkinne, mieluusti vaikkapa kuvien kera, tuohon kommenttikenttään. Kuka urheilija sykähdyttää teidän sydäntänne?

Kuva lainattu Miranda Oldroydin Instagram-tililtä

Kommentit

MiaXMaria (Ei varmistettu)

Suosikki ehdottomati Anni Vuohijoki. Piristävä ja fiksu kaikin tavoin.

Lotta Katariina
Pumpui

Hyvä valinta! Anni on kyllä täpäkkä mimmi!

aivo (Ei varmistettu)

Täytyy sanoa omaksi cf-idoliksi sam briggs. Tänä vuonna nainen tuli oman regioonan toiseksi murtuneella jalalla! Respect!

Lotta Katariina
Pumpui

Briggs on kyllä käsittämättömän kova. Ja ne hauikset! 

god45 (Ei varmistettu)

Ehdottomasti Ville Koljonen

Lotta Katariina
Pumpui

:DDD

WDenzel (Ei varmistettu)

Lucas Parker! Koska parta! Kysyttävää?

Lotta Katariina
Pumpui

Kyllä! 

mertsa (Ei varmistettu)

Meikäläisen ehkä tämän hetken suosikki on Natalie Newhart. http://boxlifemagazine.com/athlete-profiles/natalie-mclain-a-crossfitter... vaikka hänkään ei ole menestynyt crossfit - urheilija, hän rakastaa lajia ja antaa aivan kaikkensa. Ja on muuten melkoinen bad ass. :D pituutta on reilu 150.

Lotta Katariina
Pumpui

Fran-aika 2:10, voi jeebus :O

MaikkisVaan (Ei varmistettu)

Melkein kaikki naiset, jotka kisaa crossfittiä tai painonnostoa, kaikki käy idolina ja esikuvana.

Lotta Katariina
Pumpui

Hyvä valinta! 

Essiy (Ei varmistettu)

Noora Räty!

Lotta Katariina
Pumpui

Totta! Aidosti inspiroiva tyyppi!

Pääasiassa joka kerta kun ihminen tekee syntiä häneen tulee sisään demoni. Demoni syö ihmisen sisältä osittain elävältä ja aiheuttaa monia sairauksia. Mutta Kristuksen nimessä demoneita karkoitetaan lopullisesti pois, vain usko Kristukseen pelastaa

Lotta Katariina
Pumpui

En oikein ymmärrä kuinka tämä liittyy postaukseen mutta kiitos mielipiteestänne vain :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.