Hei mä pukeudun naamiaisiin anorektikoksi!

Pumpui

Kyllästyttääkö lakanasta väsätty kummituspuku tai iänikuinen noitahattu? Jospa pukeutuisit tänä halloweenina anorektikoksi!

Oikeasti. Mitä helvettiä?Anna Rexia -halloweenasuun kuuluu luurankomekko, nimilappu sekä mittanauhasta tehdyt vyö ja kaulakoru. Hei tosi hauskaa! Ensi vuonna pukeudutaan sitten psykoottiseksi potilaaksi tai vaikka haimasyöpää sairastavaksi!


 

Kommentit

J

Hyvä idea! Pukeuduin kerran naamiaisissa Kate Mossiksi huonoimmilta vuosiltaan. Ainoa vaikeus oli että suu kuivui kun piti koko ajan olla kertomassa jokaiselle erikseen että "olen muuten anorektinen narkkari huippumalli", koska todellisuudessa oon 163cm pitkä ja halonhakkaajan mallinen.

Lotta Katariina
Pumpui

J: Erinomainen naamiaisasu :D

Toissapäivä

Vinkkinä kaikille halloweeniksi: jos haluaa jatkaa juhlia vielä pitkään itse juhlapäivän jälkeenkin, kannattaa tehdä juuri niin kuin oma siskoni teki minun hiuksilleni. Ota kreppipaperia, värin saat valita, itse käytin tumman vihreää. Laita kreppipaperisuikaleita hiustesi sekaan reilusti ja mene suihkuun. Suihkun jälkeen kuivaa hiukset huolellisesti ja laita jotain mömmöä, joka tekee väristä todella kestävän. Tässä vaiheessa tarkoitus ei ole saada kreppipaperinjäämiä hiuksista pois, ne vain luovat kivan noitaefektin, ja samalla imeytyvät päänahkaasi niin, etteivät lähde hetkeäkään liian aikaisin pois. Pesuohjeita en nyt osaa antaa, suosittelen vain ettette varaa työhaastattelua, niin kuin minä, seuraavalle päivälle.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.