Hikeä, mankkaa, onnellisuutta ja aika monta lasia viiniä

Pumpui

Silloin tietää, että asiat ovat melko mallillaan, kun herää ylitsevuotavaisen iloisena darrasta huolimatta. 

Olen onnellisempi kuin koskaan siitä, että reilut kaksi vuotta sitten aloitin treenaamisen CrossFit Central Helsingissä. On nimittäin tullut elämään niin mittavasti hyvää niin fyysisellä kuin henkisellä tasolla. Salimme motto "sweat, chalk and happiness" ei tosiaankaan ole tuulesta temmattu. 

Eilen vietettiin salin pikkujouluja, ja taisin olla muutamankin kerran Rieslingin herkistämänä tippa linssissä, kun pidettiin puheita ja jaettiin palkintoja. Vuoden jäsen, eniten kehittynyt ja parhaiten Openeissa pärjänneet saivat nimensä hienoon kunniatauluun salin seinälle. Koska emme ole sieltä vakavimmasta päästä ristiinkuntoilijoita, palkittiin ihmisiä myös muun muassa mittavasta kiroilusta ja muusta tötöilystä. Allekirjoittanut muuten palkittiin vuoden poikamiestyttönä!

Koska viiniä tuli juotua turhankin monta lasillista, taidan painua vielä toviksi takaisin pehkuihin ja olla edes yrittämättä kirjoittaa koherenttia tekstiä siitä, kuinka mahtavan harrastuksen ja porukan joukkoon olen löytänyt. Tungen inkiväärioluen palkinnoksi saamaani "Cult member" -tölkinviilentimeen ja pistän oikosilteni. Palataan freesimpänä ensi viikolla!

 

 

Kommentoi