Huolestuttavimmat lisäravinteet top 3

Pumpui

Normaalit naiset viihdyttävät itseään verkon vaatekaupoissa, minä selaan lisäravinnepuoteja. En välttämättä ostohousut jalassa vaan siksi koska maailma näyttäytyy niissä äärimmäisen outona. 

 

Lisäravinnekauppojen selaamisesta seuraa oudon ilahduttavia reaktioita: Mikä ihme tämä on? Mitä tällä tehdään? Mitä helvettiä? Tässä kolme hauskaa - joskin huolta herättävää - suosikkikategoriaani:

1. Treeniboosterit

Mutant Mayhem! Sensuroimatonta treeniäedeltävää hulluutta! Insane anabolic beast! Fight aggression! Mutant rage! Outoa kyllä, näitä aineksia suositellaan otettavaksi ennen paitsi ennen sali- sänkysuoritusta. Sillä kukapa ei haluaisi mutanttiraivoa petiinsä.

2. Väkivalta- ja sotatuotteet

Tuotteiden nimet ja käyttötarkoitukset herättävät minussa hilpeyden lisäksi huolta. En tiedä "Massacra Episode 3":a käytetään, enkä oikein tiedä haluanko edes tietää. Jos tuotelupaus pitää, mikään ei ole enää entisellään. Myös erilaiset sota- ja kranaattiaiheiset nimet ovat suosiossa.

3. Massanlisääjät

Nokkelimmillaan lisäravinnemaakarit ovat erilaisia massanlisääjiä nimetessään. Incredibulk! CreaMass! Up your mass! Usein massaviestiä tehostetaan vielä asettelemalla pakkaukseen kuva Yhdysvaltain lipusta. Takuulla toimii.

 

Vaikka välillä tuntuu että oma lisäravinteiden käyttö on suurta (proteiini, kreatiini, vitamiinit, satunnaiset aminohapot), niin näiden käyttäjäkunta on aivan eri levelillä. Onko kukaan käyttänyt mutanttiraivoa? Jos on, voisitteko kertoa mitä ihmettä niin pelottavasti nimetty tuote oikein tekee?

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Vitsi kun noissa kaupoissa ei ole mitään tasting-packeja, vois tällänen tavallinen pullukka testata, miten bodysteppi tai jooga kulkis eeppisissä hirviöraivoissa... Joskus noita tuli yhden copyhomman tiimoilta selailtua ja ihmettelen vaan, ettei vastaavia tuotteita ole oikein brändätty IG-bikinibeibekroppaa tavoitteleville naistreenaajille.

Lotta Katariina
Pumpui

Kyllä jalka nousisi kun bodysteppiä ennen vähän kohottaisi muntanttiragea :D

ramin (Ei varmistettu) http://randomfire.fierymill.net

Bodausta harrastava kaverini käyttää noita treenibuustereita ahkerasti ja kommentoi joskus että niissä tulee niin mukavan putkinäköiseksi ja intensiiviseksi. Hieman myöhemmin uutisoitiin että siinä buusterissa oli jotain hieman laitontakin.

Toisella kaverilla on satunnaisesti ollut Progenexin joku buusteri käytössä ennen CF treeniä ja toteaa että jos alkulämpö kestää liian kauan niin alkaa hyvät tärinät ja vapinat kropassa.

Niiden sisältöä kun katsoo niin pelottaa oikein se kofeiinin jne. määrä mitä niissä on. Mie tyydyn ihan pelkkään kahviin...

Lotta Katariina
Pumpui

Ai kauhee, mulla on niin kauheat tärinät välillä päällä pelkästä kahvinjuonnista että ei varmana kannata kokeilla noita buustereita :D

Elliisa (Ei varmistettu)

Hei! Pakko kommentoida näin saliharrastajana, että otan silloin tällöin itsekin buusterin, enkä näe siinä mitään kamalaa :D Käyn salilla noin 5 kertaa viikossa ja aina aamuisin töiden takia, joten pieni piristys silloin tällöin ei ole pahasta. Kahvia en yleensä juo, varsinkaan ennen treenejä, sillä se velloo ikävästi vatsassa.

Eikä kaikissa (mielestäni parhaimmissa) buustereissa ole kofeiini se pääasiallinen piristäjä vaan esimerkiksi tauriini tai L-sitrulliini. Buustereita on eritehoisia ja niin erilaisilla ainesosilla, että varmasti jokaiselle löytyy sopiva, ilman putkinäköä tai niitä kiellettyjä aineita ;)

Lotta Katariina
Pumpui

Jos kävisin aamuisin salilla niin saisivat laittaa mulle mutant ragea suoraan suoneen että heräisin tapeeksi :D 

Noissa buustereissa varmasti on paljon eroja, hyvä tietää että ei tarvi heti niistä supertestoaggroista lähteä liikkeelle jos joskus pitää kokeilla :)

reetam (Ei varmistettu)

Mie tykkään lukee siu blogii. Ja tää eka lause oli nyt pohjustus sille, et aion kysyä jotain, mutta se on sit ihan kaikella rakkaudella kysytty :D Mietin vaan sitä, että kun kirjoitit esim. Mauri Kunnaksen kirjojen naiskuvasta ja muutenkin naisasioista, niin eikö tee yhtään pahaa kirjoittaa, kuinka normaalit naiset viihdyttävät itseään verkon vaatekaupoissa?

Lotta Katariina
Pumpui

Oikeassa olet, syyllistyn kyllä useammin kuin kehtaisin myöntää itsekin tähän laiskaan stereotypia-ajatteluun jota kritisoin niin ahkerasti. Nyt jälkikäteen kun tuota luen niin suorastaan hävettää, koska tuota ajattelua vastaan mun pitäisi olla eikä laiskuuksissani kirjoitella samanlaista. :)

Ja oikeasti kiitos kommentista! Pitäkää yllä mun standardeja! Mulla on ihan parhaat lukijat koska tajuatte huomauttaa tällaisista! Yritin googlettaa jonkun hauskan "I stand corrected" -kuvan mutta sitten löysin tämän ja nyt kuvittelen että mun lukijat on kaikki näin :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.