Joululahjavinkit sporttiniiloille

Pumpui

Mitä ostaa joululahjaksi sporttiniilolle? Teknistä vai yksinkertaista, huokeaa vai överiä? 

1. Törkeän hieno takki

Kukapa ei haluaisi maailmanlopun kestävää kuoritakkia? Mies on käynyt käpistelemässä Arcteryxin Alpha-takkia (750 euroa) useampaan otteeseen, ja jos olisin yhtään enemmän massikeisari, ostaisin siipalle tämän. 

 

2. Merinovillakerrasto

Jos johonkin tässä maailmassa uskon, niin merinovillaisiin aluspukuihin. Hienoja kalsariasuja löytyy esimerkiksi Icebreakerin mallistoista. Itse haaveilen saavani joululahjaksi myös merinoalusvaatteet. Ja työvaatteet. Ja kaikki vaatteet.

 

3. Sporttikello

Laadukas multisport-kello, kuten kuvan Fenix 3 HR, on oiva lahja tyypille, joka treenaa paljon ja pitää sitäkin enemmän käppyröiden tarkastelusta. 

Tsekkaa tuoreimmat kelloarvostelut:
Garmin Fenix 3 HR
Suunto Spartan Sport
Garmin Forerunner 235

 

4. Treenikirja

Ahkera sporttaaja hyötyy taatusti oman lajin tekniikkaan paneutuvasta kirjasta. Kestävyysurheilijalle esimerkiksi Brian MacKenzien Power Speed Endurance, painonnostajalle Greg Everettin Olympic Weightlifting. Jäykälle tyypille kannattaa joulusukkaan sujauttaa Kelly Starrettin Becoming a  Supple Leopard.

 

5. Villasukat

Klassikkojen klassikko! Käsistään kätevä neuloo tietenkin itse ja lahjan saajalle mieleisellä teemalla. (Itse tosin jos aloittaisin nyt, saisi mies villikset jalkaansa oletettavasti jouluaattona 2028.)

 

6. Tumma suklaa

Jos ei ilahdu tummasta suklaasta ja kahvista, on ihmishirviö. Rainbown 80-prosenttinen on muuten erinomaista hinta-laatu-suhteeltaan!

 

7. Polkupyörän ajotietokone

Muutamalla kympillä saa fillariin kätevän ajotietokoneen. Varoitus: saattaa aiheuttaa intoa alamäissä kiihdyttelemiseen ja uusien nopeusennätysten tekemiseen!

 

8. Treenipalvelun upgreidaus

Erinomainen aineeton lahja on pistouvata maksullinen ja laajempi versio lahjottavan käyttämästä sporttipalvelusta. Wodconnectin PRO-versio maksaa seitsemän euroa kuukaudessa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.