Joulun pikakuulumiset

Pumpui

Jouluni voitaisiin tiivistää kolmeen sanaan: ruoka, ruoka ja juoma. En tehnyt melkein viikkoon mitään muuta kuin söin ja viihdyin eri puolilla Etelä- ja Pohjois-Karjalaa. 

Olisi tavallaan kiva olla sellainen vastuullinen treenibloggaaja, joka näyttäisi esimerkkiä, kuinka joulunakaan ei tarvitse sortua mässäilyyn saatika unohtaa treeniregiimiä, sellainen joka muiden vetäessä punkkua ja juustoja kävisi lenkillä ja punnertaisi. Vaan kun en sellainen ole, vaan olin juurikin se, joka pyjama päällä tuhoaa illan aikana pari pulloa viiniä ja melkoisen lajitelman erilaisia meijerituotteita, ja käynnistää pitkien unien jälkeen aamunsa nysväämällä kirjan ja suklaan kanssa sohvannurkassa. Olin optimistisesti pakannut mukaan juoksu- ja treenikamat, josko vaikka kävisin juoksemassa tai visiteeraamassa paikallisella crossfit-salilla, mutta enpä saanut aikaiseksi. 

Rentoilu ja mässäily teki kyllä hyvää, sillä oli ilo palata kotiin oman elämän ja oman ruoka- ja treeniaikataulun pariin. Loma jatkuu vielä viikon, mutta todennäköisesti hieman puuhakkaammissa merkeissä. Uudenvuodenaattona pitäisi mennä tekemään perinteinen Murph-treeni (1,6 km juoksu, 100 leukaa, 200 punnerrusta, 300 kyykkyä, 1,6 km juoksua), mistä tulee varmasti rattoisaa tällä muutaman kilon sisäisellä lisäpainolla. Ennen vuodenvaihdetta toivottavasti myös summausta vuoden hulinoista ja ehkäpä jopa puoli vuotta viivästynyt Sri Lankan -matkakertomuksen päätösosa. En kuitenkaan lupaa mitään. Saattaa olla että vain makaan sohvalla Tolkienin ja konvehtirasian kanssa.

Kommentit

sup (Ei varmistettu)

OIKEIN!

(itsehän en ole kahteen kuukauteen tehnyt mitään koska asunnonetsintä -stressi, muuttostressi, appiukkostressi, uusi koti ei vastaa odotuksia -stressi, jouluhässäkkä, ikkunoista vetää, nenä vuotaa, onneks pääsi tänään töihin lepäämään. Ai niin ja selkä meni pasaks edellisestä pyöräily-yrityksestä ja muutto ynnä muut ei sitä ole tervehdyttänyt.)

Lotta Katariina
Pumpui

No tuossa on sen verran muuttujia mukana, että ei ihme jos treeni välistä jää. Tsemppiä, toivottavasti ensi vuosi on vähän armollisempi :)

Sanna__ (Ei varmistettu)

Varsin samanlaisissa merkeissä on mennyt; viime viikko pelkkää syömistä ja juomista, sitä ennen viikon verran kunnon flunssaa. No, tänään näyttää odottavan loivana laskuna arkeen 2RM Thrusterit ja päälle Jackie. Saatan ehkä kuolla. Tai ainakin tulen hikoilemaan pelkkää punaviiniä.

Lotta Katariina
Pumpui

Hahaa, onnea matkaan! :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.