Joulunajan moraalidilemma

Pumpui

Kehtaako ystävälle antaa kuntosalikortin joululahjaksi? Sisältyykö siihen automaattisesti viesti, että hei fatso, tekisit jotain ittelles?

Kuva: The Biggest Loser

Kommentit

Always / Never

Mun mielestä kuntosalikortti ois ihana lahja. Joskus tuommoisia ei vaan saa aikaiseksi hankittua itse! Mulla kesti joskus melko kauankin päättää, minkä kuntokeskuksen jumpissa alkaisin käydä, koska salien keskinäinen vertailu tuntui niin hankalalta (kertahinnat, jäsenhinnat, kuukausihinnat, alehinnat, jäsenyys, pakkojäsenyys, iik apua..)  Jokunen vuosi sitten tuo olisi ainakin mulle ollut sopiva tuuppaus oikeaan suuntaan.. :D

Ainakin jos ystävä on joskus maininnut jotain sen suuntaista, että kävisi mielellään kuntosalilla tai liikkuisi muuten mielellään enemmän, niin miksi ei? Jos ystävä asuu lähellä, niin lahjaanhan voisi sisällyttää lupauksen käydä aluksi yhdessä salilla? :)

Lotta Katariina
Pumpui

Hyviä pointteja, helina! Aina vain tulee pelko, että tulkitseekohan lahjan saaja lahjansa jotenkin eri tavalla kuin antaja. Kuten ystävä, joka sai poikaystävältään lahjakortin ihokarvojen poistoon... :D

Miu
Miu

Riippuu varmaan ihmisestä. Mä olisin ikikiitollinen jos joku antaisi mulle salikortin! Olettaisin toki sitten, että antajasta tulee mun salikaveri. ;)

Hear Hear!

Niin samaa mieltä muidenkin kanssa. Loistava lahja, jos siis saaja on vain joskus ilmaissut kiinnostuksensa salia kohtaan.  Ja plussa olisi juuri se, että tarjoutuu itse ainakin parilla ekalla kerralla opastajaksi.

Laura Pollari
Laura de Lille

Ihana kuva!

Totta kai voi antaa kuntosalikortin joululahjaksi. Mä halkeaisin ainakin onnesta, jos saisin sellaisen joltakulta :)

Lotta Katariina
Pumpui

Minä voisin ottaa lahjaksi oman personal trainerin, mieluiten juuri tuon kuvassa sormea heristävän Jillian Michaelsin. Tulisipa ainakin treenattua kunnolla :D

Sini-Tuuli
Tuulahduksia

Lahja valitaan saajan perusteella, eli jos ystäväsi ei ole "tonnin keijukainen" tai liikuntarajoitteinen, osuu lahja kohdilleen....
Ja varmasti tunnet ystäväsi hyvin ja tiedät hänen "mielensä palon", kun olet noin arvokasta ja hyvää lahjaa ostamassa -  eli lahja osuu luultavasti täysin nappiin!

Ps. Kuva on aivan loistava - voin lähes tuntea maitohapot jaloissani, piston kyljessä ja tuskan, jota tuo ihmispolo tuntee vaativan etusormen viuhuessa....!!

päivikki (Ei varmistettu)

Mielestäni kuntosalikortti on erittäin hyvä lahja kaiken kokoisille. Se on oikein kannustava lahja :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.