Jumppapirkon joululahjavinkit

Pumpui

Itselleni joulun vääjäämätön lähestyminen on tullut melkoisena yllätyksenä. Olen paahtanut koko syksyn menemään töiden ja treenien kimpussa, että en ole oikein hahmottanut ajan kulumista. Nyt akuuteimpien työkiireiden alkaessa hellittää olen hiljalleen päässyt orientoitumaan jouluun. Eilen tavallaan korkkasin vasta koko joulukauden, kun intouduin leipomaan yllä näkyvän pipariversion CrossFit Central Helsingistä. Aika hieno tuli, sanoisin! 

Lahjojen hankkiminen on asialistalla seuraavana. Olen suuri käytännöllisten ja haluttujen lahjojen ystävä, ja tässä muutamia hyväksi havaittuja suuntaviivoja erinomaisten lahjojen hankintaan (sisältää kaupallisen linkin).

Aineellista hyvää:

Vähän parempaa. Onko lähimmäisen hankintalistalla jokin treenaamiseen tai hyvinvointiin liittyvä asia? Selvitä millaisia toiveita tavaraan liittyy ja pistä vähän paremmaksi, vaikka kimpassa muiden kanssa. Jos kaveri tarvitsee uuden blenderin, ostakaa vaikka porukalla hitusen tehokkaampi masiina. Jos poikaystävä tarvitsisi uuden repun, hanki todella laadukas ja käytännöllinen reppu, jota tämä ei välttämättä olisi itse ostanut. Pätee erinomaisesti myös treenivaatteisiin ja välineistöön. Kukapa ei haluaisi superhienoja painonnostokenkiä tai törkeän hyvää mobbausarsenaalia?

Terveellisiä herkkuja. Koosta mahtava lahjakori hyvistä ja terveellisistä aineksista. Itse voisin heittää koriin vaikkapa laadukasta kookosöljyä, superfoodeja, raakaherkkuja ja luonnonkosmetiikkaa. Kelpaa krantummallekin! Hyvä paikka hankkia näitä on muuten nu3:n syksyllä Suomessakin avattu nettikauppa.* Itselleni mieluinen kori puulaakin kamppeista syntyisi esimerkiksi Four Sigma Foodsin sienijuomilla, Burt's Beesin kosmetiikalla ja Puhdistamon raakasuklaalla. Koodilla "pumpui" saa muuten 15 pinnaa alennusta kertaostoksesta nu3.fistä!

 

Aineetonta hyvää:

Uusi harrastus. Löytyykö lähipiiristä tyyppi, joka jatkuvasti haaveilee harrastuksen aloittamisesta mutta ei saa tartuttua toimeen? Vatuloijalle sopii erinomaisesti lahjaksi esimerkiksi kuntosalikortti ja tapaaminen PT:n kanssa tai vaikkapa uuden lajin alkeiskurssi. Mikä sanoo "Rakastan sinua ja haluan sinulle kaikkea hyvää" kuin ilmoittaa tämä vaikka crossfitin on-ramp-kurssille kärsimään? Suomen cf-salit löydät täältä.

Fyysistä mielihyvää. Teidänkin ystävistänne ja perheistänne varmasti löytyy kaltaisiani tyyppejä, jotka eivät käy hieronnassa ennen kuin on ihan pakko. Meidänlaisillemme erityisgutaa tekisi sarjakortti hyvälle urheiluhierojalle. Tai jos kokee kumppanin kaipaavan vähän puleerausta, voi tämän passittaa vaikka johonkin lempeämpään hoitoon.

 

Itse en toivo lahjaksi mitään kummoista. Tärkeintä on viettää laatuaikaa perheen kanssa ja porsastella pitopöydässä koko viikko. Siinäpä se. Tosin jos joku haluaa lahjoittaa minulle unessani näkemän törkyisen hienon Ford Raptor -lava-auton, sen voin mieluusti ottaa vastaan. Ja villasukat olisivat ihan kivat. Millaisia asioita teillä on lahjalistalla?

 

*Kaupallinen linkki. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.