Juoksu joka tekee hyvää

Pumpui

Sää ei ehkä ollut jouluinen (lue: keli oli Mordor-pimeä ja hirvittävän tuulinen ja sateinen), mutta hyvän asian puolesta juokseminen auttoi siivittämään Teräsmeduusat ja seitsemisensataa muuta juoksijaa Töölönlahtea ympäri.

Eilen juostiin Pelastakaa Lapset ry:n Joulujuoksu, jolla kerättiin rahaa hädänalaisille lapsille. Matkoina olivat viisi ja kymmenen kilometriä. Teräsmeduusat keräsivät ennen juoksua lahjoituksia, joita saimmekin kasaan melkein kolmellasadalla eurolla. Kiitos kaikille lahjoittaneille! Ideamme oli se, että mitä enemmän saamme lahjoituksia kasaan, sitä kreisimmäksi asumme muuttuvat. Toisaalta harmitti, ettemme päässeet kreiseilytasolle, mutta toisaalta en olisi halunnut juosta pahviseksi jouluseimeksi pukeutuneena kauheassa sateessa ja tuulessa. No, ensi vuonna sitten! 

Juoksu itsessään kulki hyvin, ja kymppiin kului tasan tunti, kun alkuun oli ruuhkaa ja loppu kulutettiin höpötellen. Mietin, että pitäisikö sitä joskus kokeilla juosta ihan tosissaan vaikka puolikas tai kymppi, ja esimerkiksi lämmitellä ja valmistautua juoksuun eikä sekoilla sisätiloissa ja melkein myöhästyä startista kuten eilen. Olisi kiva kokeilla, paljonko kintuista ja keuhkoista oikeasti lähtee.

 

Kiitos vielä Pelastakaa Lapset ja Runner's High kivasta tapahtumasta! Jos vielä haluaa lahjoittaa kotimaan hädänalaisille lapsille, sen voi tehdä tämän linkin takaa löytyvin ohjein. Jo 30 eurolla lapsi pääsee viettämään päivän tukiperheen luona. 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.