Kesäajan moraalidilemma

Pumpui

Kesäloma alkoi, ja lähes suoraan junasta ulos astuttuani olikin aika lähteä rakkaan sisareni talon työmaalle. Kesä on siitä hienoa aikaa, että puuhastelu ei enää rajoitu pelkkään kellarisaliin ja painitatamiin. Olen ottanut periaatteeksi, etten laskisi liikunnaksi saatika merkkaisi HeiaHeiaan ns. hyötyliikuntaa, mutta nyt on tullut nosteltua kiviä ja kanniskeltua lautoja sen verran, että mieli tekisi. Saako niin tehdä? Missä menee raja touhuissa, joita ei enää yksinkertaisesti saa merkitä?

Kommentit

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Muistaakseni heiaheiasta löytyy aktiviteetti nimeltä "loving". Itse en ainakaan vielä toistaiseksi ole kehdannut merkitä sitä liikunnaksi :D

Lotta Katariina
Pumpui

"Loving, 10 minutes" ja kommentit ja hymynaamat päälle :D

sanumaria

Me just pohdittiin että "onko ookoo laittaa heiaheiaan neljän päivän dokauksesta että rocking 48h?" :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Ite oon kyllä ollut aika tiukka sen kanssa ettei hyötyliikuntaa merkitä lainkaan. Jos ei joillain viikoilla tule mitään merkintöjä niin sitten ei tule.

Lotta Katariina
Pumpui

Ymmärrän kyllä että joku laittaa hyötyliikunnan, mutta jotenkin riepoo se "Walking 5 min", "Shopping 10 min" "Petting the dog 2 min" -meininki, kyllä.

Ja Sanumaria: Ehdottomasti :D

 Mä olen pitänyt sellaisena häilyvänä rajana sitä, että tuleeko hyötyliikunnassa hiki tai tuntuuko se muuten sen verran raskaalta, että on jotain jäkeä merkitä. Jos pyyhin vähän pölyjä niin en todellakaan merkkaa, mutta koko kämpän ripeän imuroinnin saatan merkitä. Tai jos kävelen kaupungilla ostoksia tehden, en merkkaa, mutta jos kävelen esim. kaverilta kotiin 30min reippaasti niin saatan merkitä. Myös remontointia ja halonhakkausta olen merkinnyt.

Mullahan ei tosin ole HeiaHeiassa yhtään kaveria, teen merkintöjä ainoastaan itseäni varten, joten kukaan ei pääse kritisoimaan vaikka innostuisin merkkaamaan kaikki "rakastamiset" sun muut. :D

Kommentoi