Kestävyys koetuksella

Pumpui

Mitä minulle on tapahtunut ja missä on minun gainsit?

Kesäisten kelien myötä on erityisesti hotsittanut olla ulkosalla ja jättää salilla luuhaaminen sikseen. Pitkän helatorstaiviikonlopun agendalla on ollut pelkästään kestävyyslajeja, ja niitä runsaasti: uuden maantiepyörän koeajoa (fillariasiaa tulossa siis runsaasti lähitulevaisuudessa!), juoksua useampaan otteeseen niin miehen kuin koiran kanssa sekä hieman puun takaa tulleet swimrun-treenit (joista lisää tuonnempana). Ja kun ei ole urheiltu, on maattu töllön ääressä seuraamassa Giro d'Italiaa. Mitä noituutta tämä nyt oikein on? Kuka minä oikein olen? Meneekö minulta nyt kaikki gainsit?

Minulla on salirotan identiteetti, mutta nautin kieltämättä kestävyyslajeista koko ajan enemmän. Siinä missä voimailu ja crossfit ovat melko tuloskeskeisiä ja omassa mielessäni jollakin tavalla vakavia juttuja, pyöräilyssä ja juoksussa osaan jostakin syystä ottaa iisimmin, pysähtyä vaikka munkkikahveille kesken fillarilenkin tai jäädä hemppailemaan ja heittelemään leipiä merenrantaan Akin kanssa (jolla on oikeasti aina hauskempaa tien päällä kuin mitä hänestä otetut kuvat antavat ymmärtää). 

Viisaana ja skeptisenä suomalaisena sitä yrittää myös maksimoida ulkonaoloajan kun kelit ovat kohdillaan. Nämä voivat hyvinkin olla ainoat hyvät kesäiset päivät seuraavaan pariin kuukauteen tai jopa koko kesänä, joten niistä pitää ottaa kaikki ilo irti. Kestävyyslajien tuoksinassa kauniina päivinä olo on ollut jotakuinkin tällainen:

Salilla olen käynyt tällä viikolla vain kerran ja vähän vedellyt leukoja kotona. Tosin olen jo nähnyt hekumallisia unia kyykkäämisestä ja käsipainotempauksista, mikä kielii siitä että on korkea aika palata kunnon voimatreenienkin pariin. Nyt kun pahimmat kiireet ja sairastelut on selätetty (toivottavasti!), pääsen salillekin vähän useammin. Lisäksi olen käynnistelemässä mielenkiintoista projektia voima-asioiden tiimoilta, josta varmasti asiaa kyllästymiseenkin saakka myös blogissa! 

ps. Kai seuraat meikäläistä jo Instagramissa? Fiilistelykuvia treeneistä ja koirahöpöä koko rahan edestä! 

Kommentit

tiinanen (Ei varmistettu) http://munleffablogi.blogspot.fi/

Tahtoo lisää pyöräasiaa! :) Nyt on se aika vuodesta. ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.