Koiramaista matkailua ja lippuarvonnan voittajat!

Pumpui

Arvonta on suoritettu! Rumpujen pärinää... Matkamessulippujen voittajat ovat...

Nimimerkit Iituu ja Heidixi! Onneksi olkoon, teille on lähtenyt sähköpostia. Kiitos kaikille kisaan osallistuneille, ei lieventänyt yhtään matkakuumetta lukea siitä, mitä kaikkea ihanaa haluaisitte tehdä luonnossa ja kaupungeissa seuraavilla reissuillanne. Jos arpaonni ei suosinut, pilettejä Matka 2016 -messuille saa tietenkin ovelta, tapahtuma on auki kansalle 22.-24.1. 

Mallina toimi jälleen Uki, joka malttoi poseerata hyvän tovin tietäessään että juustopalkkio odottaa kuvausten jälkeen.

Koirasta tulikin mieleeni, että kesällä kiinnostaisi lähteä nelijalkaisen kanssa retkeilemään yön yli. Päiväretkiä olemme tehneet pääkaupunkiseudulla, mutta hotsittaisi napata teltta mukaan ja olla vähän pidempäänkin ulkona. Jos tiedätte kivoja vaelluskohteita, joissa koiraa voisi pitää mielellään irti, vinkatkaa kommentteihin! 

Uki uimahommissa Nuuksiossa viime kesänä. 

Kommentit

ramin (Ei varmistettu) http://randomfire.fierymill.net

No periaatteessahan koiraa ei monessakaan paikassa saa pitää irti, mutta ainakin itse tulkitsen välillä hieman joustavasti lain termin välittömästi kytkettävissä… Ja omat koirathan ovat lenkkeillessä lähes aina metsästyskoiria joita koulutetaan, jolloin niitä saa pitää irti myös kiinnipitoaikana (maanomistajan luvalla) ;)

Koirien kanssa en kauheasti ole vaeltanut, mutta vanhan muistin mukaan esim. Karhunpolku täällä Pohjois-Karjalassa sisältäisi paljon sellaista osuutta, missä hyvin käyttäytyvä koira voi varmasti olla irti. Reittihän kulkee Ruunaan läpi ja sielläkin on oma nippunsa polkuja missä voi varmasti pitää koiraa irti ajottain. Toki tuo on varsin hyvää aluetta monen metsäkanalinnun osalta, joten kiinnipitoaikana oikeasti kannattaa varoa ettei häiritse pesintää.

Lotta Katariina
Pumpui

Jep, meillä koira pysyy koko ajan ihan lähellä, ja mieluusti pidän irti jos ollaan syrjässä teiltä ja kauempana ihmisistä ja muista koirista. Pidemmillä reissuilla vain olisi jotenkin helpompaa kaikkien kannalta, jos koira voisi kulkea polulla ilman hihnaa ihmisten edellä/vierellä. Tuosta meidän urposta ei ole kyllä haittaa kenellekään, ei ole minkäänlaista metsästysviettiä, kerran juoksi suoraan päin rusakkoa ja pysähtyi ihmettelemään että mikä hitto tuo nyt oli ja palasi takaisin reiteen kiinni :DD

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.