Kun aika-avaruus vääristyy treeneissä

Pumpui

Tänään oli taas sellainen päivä, jolloin totisesti tunsin treenatessa, kuinka jumppaaminen saa aika-avaruuden vääristymään. Teimme tunnin lopuksi useamman kierroksen farmarikävelyitä, dragon flageja ja rengaspunnerruksia 45 sekunnin työvaihein ja 15 sekunnin lepo-osuuksin.

Miten voi olla, että 15 sekunnin lepoaika on noin sata kertaa lyhyempi kuin viimeiset 15 sekuntia, jolloin yrittää pinnistellä kädet tutisten renkaissa tai hiki silmiin valuen pönöttää koivet kohti taivasta säälittävää dragon flag -viritelmää yrittäen? Kysynpä vaan. Tulisivat fyysikot sieltä tutkijankammioistaan meidän salille, saisivat aidosti tuta kuinka aika venyy ja paukkuu.

(Yritin keksiä tähän jonkun hauskan giffin mutta päädyin sittenkin tähän hienoon kuvitukseen, joka on äärimmäisen hienosta The terrible and wonderful reasons why I run long distances -sarjakuvasta.)

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mulle kävi ihan samalla tavalla kun kokeiltiin Tabata-thrustereita Big Skyn finaalieventin innoittamana. Siinä kymmenessä sekunnissa minkä sai levätä, ei ois kyllä kukaan juoksija juossut satasta, puolet korkeintaan :)

Kommentoi