Kun muoti pelastaa

Pumpui

Tänään jaetaan kiitoksia sille joka päätti että sporttisuus on muotia.

Lähdin muutaman päivän työmatkalle pääkonttoriin. Koska oltiin menossa Helsinkiä isommalle kirkolle ja lukemattomiin palavereihin, ajattelin panostaa ulkomuotooni. Omalla tasollani siis panostaa, eli kampasin hiukset ja laitoin ripsaria ja kivat vaatteet. Sekä kauniit nahkaiset pikkukengät.

Viimeksi mainituista vain koitui suurta harmia. Jalkoihin tuli pitkän päivän aikana sellaiset hiertymät, että seuraavana aamuna kävely kengissä oli kovin tuskallista. Vaan onneksi oli juoksukamat mukana! Vedin juoksulenkkarit jalkaan ja lähdin tyytyväisenä seuraavan päivän kokousrumbaan.

 Aluksi arastelin kenkiäni, mutta pääkonttorille päästyäni huomasin että en ollut lähellekään ainoa, jonka asussa voi sekä tehdä bisneksiä että urheilla. Kiitos sille joka on päättänyt, että lenkkarit ovat katu- ja työkelpoiset!

Arkea asiallisempi tyylini herätti muuten,  lenkkareista huolimatta, ihmetystä työkavereissa. "En kuvitellut että sinulla olisi mitään muuta kassia kuin reppu", virkkoi yksi nahkaista läppärilaukkuani tarkastellessaan. Pitäisikö tuo sitten ottaa kohteliaisuutena vai ei?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.