Kuria ja järjestystä

Pumpui

Hiuskuontalolle meinaan. Otsatukka ja keskimittainen polkkatukka on ehkä kehnoin hiusmalli ahkerasti treenaavalle: edestä liian pitkä ja takaa liian lyhyt. Käytin sitten pinnejä, ponnareita tai tuubihuivia, hikisiä suortuvia on aina saanut tunkea pois silmistä ja naamasta.

Niken kaupasta löysin sitten asian, jota en edes tiennyt kaivanneeni: ohuen joustavan hiuspannan, jossa on sisäpuolella silikonitassut. Suorastaan nerokasta! Tukka pysyi aisoissa koko treenin, eikä värivalikoimakaan kolmen pannan setissä ole pöllömpi. Suosittelen!


Kommentit

päivikki (Ei varmistettu)

Luuletko, että pannat pysyvät liukkaissakin hiuksissa silikoonitassujen ansiosta? Olen miettinyt myös tuollaisen pantasetin hankintaa, mutta epäröinyt, kun  liukkaassa tukassani ei pysy paikoillaan yleensä mikään panta.

Lotta Katariina
Pumpui

Mun tukka on niin liukas että permanenttikään ei meinannut joskus pysyä siinä :D eli hyvin noi tassut auttoivat paikoillaan pysymistä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mulla oli joskus noita samoja pantoja :) Mua vaan harmittaa, kun ne pääsee löystymään aina jossain vaiheessa. En sitten tiedä jaksaisiko lyhentää niitä :D

Lotta Katariina
Pumpui

Ainahan nuo jonkin verran kadottavat elastisuuttaan. Hyvä vaan että ovat suht isoja, meikäläisen jättikuuppaa kun tuppaavat usein pannat kiristämään :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.