Kuulumisia

Pumpui

Moi! Pitkästä aikaa!

Tuntuu, että Lilyn kaatuminen kesti muutaman päivän sijasta monta kuukautta. Niin tottunut sitä on kirjoittelemaan ja hengailemaan teidän kanssa, että ilman on ollut vaikea olla. Bloginiksojen lisäksi olen joutunut skippaamaan myös jumpat, sillä hajotin toisen pakarani viimeistä Open-lajia tehdessä, ja kaikenlainen liikkuminen on ollut tuskaisaa ja vaikeaa.

Kun yhtäkkiä oli paljon vapaata aikaa, sitä olisi voinut vaikkapa lukea kirjoja, opiskella, laittaa kotia tai vaikka kirjoittaa postauksia varastoon. Mutta mitä minä sitten tosiasiallisesti tein? No en mitään. Makasin sohvalla ja katselin Bacheloria ja Temptation Islandia. Selasin nettiä. Söin karkkia. Jussi Valtosen He eivät tiedä mitä tekevät -romaaniakaan en saanut pääsiäispyhinä kahlattua kuin muutaman sata sivua. Tässä kuvakooste viime päivien saavutuksista:

Tein pääsiäisen kunniaksi törkeän hyvää inkivääristä porkkanakakkua. Tämän gluteenittoman ja maidottoman kakun ohje (itse tosin kehotan tuplaamaan inkiväärin ja vähentämään sokeria reilusti) löytyy I make cake -blogista täältä Lilystä: http://www.lily.fi/blogit/i-make-cake/porkkanakakku-inkivaarikermalla-m-g-v (pahoittelut rumasta linkistä, bugin vuoksi koko ohjelma kaatuu kun yritän linkata tuon tekstin...)

Kun jalat alkoivat osapuilleen kantaa ja keli oli oivallinen, lähdimme Kaitalammelle kevään ensimmäiselle kevätretkelle. (Kengät saatu Merrelliltä, reppu ja pipo Haglöfsiltä.)

Treenaamattomuus alkaa käydä hermojen päälle, ja tänään lähdinkin purkamaan ylimääräisiä energioita Teräsmeduusojen kanssa avantoon. Mahtavaa puuhaa! 

 

Eipä sen kummempaa viime päiviin. Mahtavaa olla taas täällä! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.