Kysy mitä vain, vastaan (mitä vain)

Pumpui

Yleisön pyynnöstä: perinteinen kysymyspostaus!

Mitä olet aina halunnut tietää allekirjoittaneesta? Askarruttaako jonkin treenaamiseeni, syömiseeni tai muuhun liittyvä? Mielitkö mielipidettäni lajivalinnoista, reissaamisesta tai raakakakkujen leipomisesta? Haluatko tietää, mitä mieltä olen polkujuokusta, voileipäkakusta tai koirista? Millainen on suhteeni kantrimusiikkiin? Pelkäänkö oikeasti dinosauruksia ja avaruutta?

On perinteisen kysymyspostauksen aika! Kysymyksiä saa esittää alle, blogin Instagramissa, Facebookissa tai vaikka Twitterissä. Yksi tulevaisuuden urahaaveistani on olla päivystävä dosentti, joten kysyä saa ihan mistä aihealueesta vain! Mikään inhimillinen ei ole minulle vierasta!

Pyydän: kysykää rohkeasti, ettei minun tarvitse kysyä itseltäni salanimen turvin tai pakottaa miestä keksimään kysymyksiä!

Kommentit

Nii
En vaihtais sekuntiakaan

Mitä tuossa viimeisessä kuvassa tapahtuu? :D:D

Ööm oikea kysymys: Oletko koskaan kokeillut/pelannut/harrastanut pidempään jotain pallopeliä/joukkuelajia? Tällaisia en muista kyllä kovin montaa kertaa blogissa vilahtaneen, jos koskaan.

Lotta Katariina
Pumpui

Ensimmäiseen kysymykseen vastaan jo nyt: Uki auttaa tiskikoneen tyhjentämisessä :D

Maikkis Turusta (Ei varmistettu)

Heips, miten koira on ottanut sinut lauman jäseneksi? Onko ollut jotain kismoja?

Vierailija (Ei varmistettu)

Käsittääkseni tapasit miehesi cf-salilla..parhaat vinkkisi kanssa crossfittaajan iskemiseen? ;P

Lennu (Ei varmistettu)

Varmaan hyvin laaja kysymys: Miten Crossfit on muuttanut elämääsi?

Toinen kysymys, joka ei niinkään koske itse bloggaajaa, mutta kysyn kuitenkin: Mitä sanoisit henkilölle, joka on pitkään ollut kiinnostunut Crossfititstä, mutta joka ei uskalla mennä edes kokeilemaan lajia? Ärsyttää itseänikin, kun en kysyne keräämään tarpeeksi rohkeutta, että marssisin sekaan... Kun on oletus, että pitää olla valmiiksi jo hyvässä kondiksessa, että voit edes aloittaa. Ja että salilla kaikki ovat jo keskenään kavereita ja uudelle tunarille pyöritellään silmiä ja säälitään onnetonta tekemisen laatua. Ja että kaikki crossfittaajat ovat nuoria, hyväkuntoisia, hoikkia, lihaksikkaita ja kauniita, joten tällaista keski-ikää lähestyvää mammaa katsotaan kieroon, jos sinne salille eksyy. Ja että häiritsen muita ja muiden treenaamista, kun sekoilen siellä välissä. Ja taatusti hävettää, kun ähellän kuoleman kielissä tunnin jotain settiä, mikä muilta sujuu muutamassa minuutissa! :D Kyllähän näitä (teko)syitä löytyy... Jonkinlainen liikunta-tausta mullakin löytyy eli en edes ole täysin rapakunnossa, mutta missään lajissa ei ole vielä ollut yhtä korkeaa kynnystä kuin crossfitissä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Noo, tykkäätkö voileipäkakusta, ja mikä on sun suosikkimaku? :D Entä suosikkiolut?

Kysymys Lilyn ylläpidolle, miksi nää captchat on nykyään ihan mahdottomia???

Suvi K.
Sisunainen

Kauanko kesti oppia tempaus? Oisko mitään tärppejä harjoitteluun? :P terv. nimim. Kohta alkaa mennä hermo

SannaV (Ei varmistettu)

Mitkä asiat tekevät sinut onnelliseksi?

Mitä pelkäät?

Hymyileoletupea

Mistä saat motivaation treenaamiseen? Motivoiko lihaskasvu, se että saa syödä paljon kun jumppaa, se että pysyy hyvässä kunnossa, endorfiinit tai joku muu? mikä? :) 

EvaK (Ei varmistettu)

Paljon nousee penkistä? Sorry oli ihan pakko :) Ei vaan, mikä entinen inhokkiliike on muuttunut CF:n myötä suosikiksi tai vähemmän epämiellyttäväksi?

Yks vaan (Ei varmistettu)

Minkälaisissa vaatteissa tykkäät treenata crossfittiä? Valitset vaatteet käyttömukavuuden perusteella? Ja mitä mieltä olet ainakin Gameseissä nähtävästä minimaalisesta pukeutumisesta?

Jos pitäisi syödä vain yhtä ruokaa koko loppuelämä, mikä se olisi?

Johanna-- (Ei varmistettu)

Mikä sai sinut aloittamaan bloggaamisen ja miten päätit blogin aihealueen? Rajaatko blogin teemoja tietoisesti vai kirjoitatko kaikesta, mistä haluatkin?

sup (Ei varmistettu)

millä salilla treenasit thainyrkkeilyä ja miksi se jäi?
Oliko painiminen hankalaa tyttönä ts. monestiko meni hermot kun joutu vääntämään järjettömän kokoisen miehen kanssa?

nimimerkki: 160cm vs. 200cm.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.