Kysymyksiä ja kirosanoja

Pumpui

Muun muassa tällaisia ajatuksia pyöri päässä tänään crossfit-suorituksen aikana. Nuoria ja herkimpiä suojellakseni olen sensuroinut kaikki tuhmat sanat:"Miksi ihmeessä mä olen täällä?"

"Miksi mun kädet on ihan hikiset?"

"Voiko vielä peruuttaa?"

"Voi he--etti tämä tanko painaa."

"Miksi ihmeessä mä olen ikinä ruvennut harrastamaan tätä?"

"Voi luoja mä en pääse läpi edes yhdestä kierroksesta."

"Onko tuossa seinässä aina ollut tuollainen läikkä?"

"Vi--u tämä on ehkä eniten pe--eestä ikinä."

"Jos mä vielä nämä viisi vielä."

"Miksi söin jäätelöä eilen?"

"Mä lähden ihan just kotiin. Ei mun tarvitse tällaista pa--aa tehdä vapaaehtoisesti."

"Mitä hittoa, olenko mä tehnyt jo viisi kierrosta?"

"Kai nämä pari viimeistä minuuttia vielä jaksaa."

"Nytkö se jo loppui? Olisinhan mä vielä vähän jaksanut."

Kas sellaista lystiä tällä kertaa. Pääsin 6 kierrosta ja 24 yksittäistä toistoa 5 työnnön, 10 maastavedon ja 15 boksin päälle nousun setistä, yhteensä siis 204 toistoa. Olen suoritukseeni supertyytyväinen, vaikka maailman huipulle onkin matkaa: tällä hetkellä ennätysluku taitaa olla 388.

Ps. Olen joutunut identiteettikriisin kouriin: Koska meidän salillamme on tätä nykyä toinekin Lotta, joka myöskin on Lotta H., olen joutunut opettelemaan esiintymään Lotta He:nä. Onpa outoa!

Kommentit

Saara S.
Saara Sarvas

Niin tuttuja ajatuksia!! Varsinkin se viimeinen: "No siis olisinhan mä nyt vielä vaikka pari lisäkiekkaakin jaksanut..."

Parasta on ollut tällä viikolla vetää kavereille treenejä crossfit-hengessä, kun he uskaltavat tuskaisina karjaista samoja lausahduksia ääneen. Ne saa sitten vaientaa huutamalla takaisin, että suu kiinni ja tee niitä toistoja :D

Lotta Katariina
Pumpui

Mä olin tänään parille tyypille tuomarina ja nautin kyllä kovasti siitä että sai komentaa tekemään puhtaita suorituksia :D

FFFifi
Fitness Führer

Hienoa!!!

Tutulta kuulostaa vaikka en ole ihan vastaavassa tilanteessa ollutkaan. Oikeastaan harmi, että ihan kaikkia mieleen tulevia juttuja ei muista. Olen leikitellyt ajatuksella juosta puolikas/maraton nauhalle, jotta voisin jälkikäteen palata tarkasti tunnelmiin :D Samallahan sen laittaisi livestreamina jonnekin, olisi varmaan tosi kiitollista seurattavaa: pitkiä puuskutuksen sävyttämiä hiljaisuuksia, valitusta ja kiukuttelua sekä mahdollisesti epävireistä laulua.

Lotta Katariina
Pumpui

Onpa hieno idea! Sellainen pieni kamera joka kuvaa etenkin naamaa koko matkan ajan ja nauhoittaa kaikki ilmeet ja lauleskelut :D

Nina Enroth

Mä voisin käyttää tota kameraa työmatkapyöräillessä. Oi niitä törttöileviä jalankulkijoita, autoilijoita ja muita pyöräilijöitä nimittäin. Ja väärin vaihtuvia valoja ja yllättäviä kuoppia... Siinä on positiivinen ajattelu tiukilla. 

Mutta siis, hyvin vedetty taas, onnea onnea onnea huipusta suorituksesta! Varmasti jätskit auttoivat.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.