Lauantain menovinkki: Yoga4good

Pumpui

Tekisikö mieli lauantaina tehdä hyvää niin itselle kuin muille? Hyvä! Kannattaa siis suunnata Helsingissä Urban Mandalaan.

Yoga4good on uusi kollektiivi, joka haluaa tehdä hyvää joogan avulla. Ensimmäinen Yoga4good-tapahtuma tarjoaa Uuden lastensairaalan hyväksi joogaa, musiikkia ja syötävää tämän viikon lauantaina Urban Mandalassa Telakkakadulla Helsingissä. Päivän aikana pidetään niin joogatunteja kuin mindfulness-harjoitteita. Itseäni kiinnostaisi ainakin Functional Flow -tunti tai ystäväni ja joogaguruni Rita La Chispan pitämä Rhythm Flow -tunti. Päivän lopuksi paikalla ovat musisoimassa myös Tuomo ja Tommy Lindgren. Ei pöllömpi kattaus, sanoisin.

Tapahtumaan voi mennä vaikka koko päiväksi tai piipahtaa vain ydellä tunnilla tai fiilistelemässä musiikkia. Maksu suoritetaan omantunnon mukaan. Yhden tunnin suositushinta on 15 euroa ja koko päivän tunneista 50 euroa. Keikoista suostellaan pulitettavaksi 5 euroa. Kaikki tapahtuman tuotot ohjataan Uuden lastensairaalan hyväksi.

ps. Teille ei-niin-rauhaisan menon ystäville on toki tarjolla lauantaina myös Unbroken-kisa Crossfit 8000:n tiloissa. Paikan päälle ei ilmeisesti ihan hirveästi mahdu porukkaa, mutta kisat näytetään livenä netissä. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.