Lifesfail-bloggaajan tunnustukset

Pumpui

Eli sananen siitä, miksi parfymoitu possu on possu edelleen.

Kävimme Fitness Führer -Sofian kanssa lomamatkalla. Mikä mahtava tilaisuus saada itsestään sellaisia kauniita, eteerisiä ja vihjailevan seksikkäitä kuvia blogiin, kun kerrankin on seuralaisena joku jotai ei kismitä olla koko ajan napsimassa kuvia ja joka itsekin tarvitsee sellaisia!

Benchmarkkasimme ahkerasti viime aikoina reissanneiden bloggaajien kuvia. Bikinit ja jokin kaavuntapainen kevyesti tuulessa lepattava pukine, aurinko tai auringonlasku, kauniisti ruskettunut kroppa, vilaus takalistoa, huulet kivasti raollaan, käsi tukkaa haromassa. Tiedätte kuvatyypin kyllä, niitä joita voi laittaa jokaisen pohdiskelutekstin päätteeksi parikymmentä ja saada ziljardi ooh ja aah -kommenttia.

Fuerteventuralta löytyi hienoja hiekkadyynejä eksootillisten kuvien lokaatioksi. Ei kun fillari alle ja kokeilemaan itse. Tämä oli lopputulos:

Ei mulla sitten muuta. Taisi karista (omasta päästä, muille tämä on varmaan ollut aina ihan itsestäänselvää) viimeinenkin illuusio siitä, että voisin olla joskus kuin oikea lifestyle-bloggaaja. 

ps. Saimme reissussa myös nakubannia: Kävimme yhden juoksulenkin päätteeksi uimassa au naturel ja nappasimme oikein hyvän maun mukaisen ja mitään sopimatonta näyttävän valokuvan Teräsmeduusojen insta-tilille, joka heti kuvan julkaisun jälkeen pistettiin kiinni. Sofian blogissa kirjoitus tästä. 

Kommentit

Toimitus
Toimitus

Haha, noissa kuvissa on just hyvää tunnelmaa :)

Lotta Katariina
Pumpui

Kiitos! Ehkä tuosta t-rex-poseerauksesta tulee muoti-ilmiö :DD

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.