Liikkeellä, liikkumattomana

Pumpui

Mistä tietää, että loma ja reissu on ollut tarpeeksi pitkä? Siitä ainakin, että hiljalleen ajatus kotiinpaluusta alkaa tuntua mukavalta. On jo lähestulkoon ihanaa, että reilun viikon päästä pääsee omaan kivikovaan sänkyynsä. Ja treenaamaan. Etenkin treenaamaan. 

Reissun ensimmäiset pari viikkoa menivät aktiivisissa merkeissä, mutta nyt liikkuminen on jäänyt kaupunkiolosuhteissa vähiin. Kyllähän sitä tulee käveltyä kilometritolkulla päivässä, mutta se ei tunnu kropalle oikein riittävän.

Kaikki tämä reissaaminen, hyvin syöminen ja laiskottelu on paitsi tuonut kevään dieetin viemät kilot takaisin, myös sytyttänyt ennennäkemättömän treeni-innon. On mahtavaa, että jo viikon päästä pääsee takaisin salille ja kamppailutreeneihin. Olen surkeassa kunnossa ja jokikinen painitekniikka on kadonnut muistista, mutta ainahan sitä voi aloittaa uudelleen.

Siihen saakka voin vielä nauttia lööbaamisesta, kohta ei enää bisse, jätski ja vaalea höttöleipä meikäläisen elämään kuulu. Terkkuja Bosniasta! 

Kommentit

annemi

Ensimmäistä kertaa elämässäni olen lomalla kaivannut kuntosalia ja lisää liikuntaa, tämä on itselle aivan uusi ilmiö! :)

Kivaa loppulomaa!

Lotta Katariina
Pumpui

Se on aina hienoa kun tajuaa että on päässyt niin pitkälle että oikeasti kaipaa treeniä :) Kiitoksia, loppuloma meni yhdessä hujauksessa. Onneksi täällä Suomessakin on nyt lämmintä, niin ei tule ihan kauhea shokki :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.