#LottaToLapland

Pumpui

Ystävät ja kylänmiehet, jeesatkaa naista mäessä ja lähettäkää minut Fjällrävenin retkikunnan mukana hevonkuuseen!

Olen vuosia haaveillut osallistuvani Fjällrävenin Polar-retkikuntakisaan, jonka voittajat pääsevät 300 kilometrin seikkailuretkelle Norjan ja Ruotsin Lappiin Fjällrävenin selviytymisasiantuntijoiden ja huskyjen kanssa. Ja kas: sielläpä minun hakemukseni nyt killuu muiden kandidaattien joukossa. Tykkäisin ihan mahdottomasti siitä että kävisitte äänestämässä minua retkikunnan jäseneksi! Aikaa ei mene kuin muutama sekunti, ja saatte samalla nähdä halutessanne myös minun ja Uki-koiran tekemän hakuvideon! Äänestämään pääsee täältä. (Kuulemma mobiilissa äänestäminen vaatii FB-uudelleenkirjautumisen ja on hitusen vaivalloista, suosittelen tekemään toimenpiteen deskarissa). Ja totta kai saa pakottaa kaverit, äidit ja siipatkin äänestämään.

Kustakin maasta pääsee mukaan kaksi osallistujaa: some-suosituimmuuskisan voittaja sekä Fjällrävenin valitsema seikkailija. Tulisiko minusta jompikumpi?

Jos äänestätte, lupaan tehdä burpeita matkan varrella yhtä monta kuin saan ääniä! (Toivotaan että tulen katumaan tätä päätöstä pitkään ja hartaasti.)

Äänestäkää täällä, kliketiklik!

Kommentit

Hymyileoletupea

No tottakai ääni sulle :) 

Lotta Katariina
Pumpui

Jee kiitos :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.