Motivaatiokuvista

Pumpui

Tämä päivä on kyllä mennyt kuntoilumielessä vähän mönkään. Tai oikeastaan vähän enemmänkin. Aamutreenin onnistuin sössimään hukkaamalla kulkukortin ja palaamalla häntä koipien välissä kotiin. Nyt illalla, kun salikortin taas taskujen kätköistä löysin, olen motivaatiokuvia selatessani syönyt puolivahingossa melkein koko pussin Amerikanpastilleja.

Äh. Miksei kunto - tai edes motivaatio - voisi kasvaa pelkästään motivaatiokuvia katselemalla?

Täytyy tunnustaa että olen heikkona motivaatiokuviin, treenaamisen iloja hehkuttaviin Tumblr-blogeihin ja kaikkeen, missä treenaaminen on paketoitu kauniiden hyväkroppaisten mimmien ja inspiroivien lauseiden pyhään kaksiyhteyteen.

Motivaatiokuvien ainoa ongelma on, että ne harvoin oikeasti motivoivat. Innostavat, ehkä. Inspiroivat, mutta vain klikkaamaan vielä yhden sivun lisää. Harvemmin tulee noita kuvia ja päivänselvyyksiä katsellessa sellainen olo, että minähän tästä perkele lähden jumpalle saman tien.

Löytyykö teistä kohtalotovereita? Unohdutteko tunneiksi internetin syövereihin tyyppamaan kuvia treenaajista vai menettekö suoraan treeneihin kulkematta läppärin kautta?

Yllä oleva kuva on muuten kuvakaappaus Pinterest-kansiostani. Se ja muut kuvat löytyvät täältä, kliketi klik, jos epämääräiset treenimotivaatikuvat kiinnostavat. Ja kissakuvat, niitä on eniten.

Kommentit

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Mä löydän motivaation parhaiten peilistä, en internetistä :)

Lotta Katariina
Pumpui

Se on kyllä totta. Oma motivaatiokuva, paras motivaatiokuva. Mietin että uskaltaiskohan sitä kesällä ottaa itsestään ne välietappikuvat...

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Lellisti uskaltaa, ku mäki uskalsin!

Lotta Katariina
Pumpui

No mut sä ootkin tommonen megatimmi. Ja ruskettunut. Ainakin on pakko saada vähän brunaa ennen kuin kehtaa mennä kameran eteen :D

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Siltä ruskettumiselta on vähän vaikeaa välttyä täällä :D Mut hei, sitä saa purkistakin ilman melanoomaa :D

Lotta Katariina
Pumpui

Mä niin toivon että "pasty white" on ensi kesän tavoiteväri ja te kaikki kalifornialaiset kuolette kateudesta kun me ollaan niin chic..

Gitla (Ei varmistettu)

Kuvat harvemmin, joskus kyllä. Ei ne kylläkään yleensä heti saa menemään salille. Jotkut urheilukenkämainokset on inspiroivia. Motivaattorista en tiedä.
Mutta jo lapsesta lähtien olen ihan oikeasti motivoitunut esim. yleisurheilua seuraamalla. Meikäläisen tapaa usein lenkkipolulta sen jälkeen, kun on tullut vähän katsottua juoksua ja muutakin urheilua tv:stä. Myös "Million Dollar Baby" on sellainen motivaattori, että tekee oikein hinku salille. Varsinkin kun peilistä ei katso mikään Hilary Swank trimmattuna.

Mutta eikös jossain mainittu, että LIIAN timmit naiset eivät saa naisia laihduttamaan, koska ero omaan kroppaan on liian suuri? En tiedä pitääkö paikkansa, ei varmaan kaikkien kohdalla. Tai sitten itselle riittää vähempikin, jos olisin vaikka vain puolet siitä kuvan ihanteesta.

Lotta Katariina
Pumpui

Gitla: Mulla on ihan sama tuon yleisurheilun seuraamisen kanssa. Tulee hirveä treenaamisinto, kun katselee niitä mimmejä :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.