Motivaatiovaatteet eli Himoshoppaaja urheilukaupassa

Pumpui

Siivouspäivän kunniaksi rupesimme järjestelemään vaatekaappeja. Mies veti alahyllyltä ulos järkyttävän määrän toppeja ja housuja. "Onko nämä kaikki oikeasti sun jumppavaatteita?"Olivathan ne. Eihän kukaan itseään kunnioittava nainen voi samoilla trikoilla joogata, bodata tai jumpata. Eihän?

 

Jos mulla ois Danskinin vaatteet, saletisti näyttäisin tuolta.Urheiluvaatteet ovat katala, katala asia. Ne kun ovat hyödyllisiä, suorastaan tarpeellisia. Jumppavaatteen ostaminen ei ole turhamaista rahan tuhlausta, vaan se on investointi omaan itseen, lajiin ja kansanterveyteen. Ainakin sen ostamista on pelottavan helppo perustella itselleen. Urheiluvaate on motivaatiovaate, ensimmäinen askel uuteen laihempaan ja lihaksikkaampaan minään, eikös vain juu?Urheiluvaatemerkit eivät enää myy geneerisiä jumppavetimiä, vaan lähes joka lajille on omanlaisensa pukineet. Eihän sitä kukaan enää joogaa ja zumbaa samoissa kuteissa, saati käytä samoja kenkiä kuntosalilla ja core-tunnilla. Kuvassa esiintyvä Danskin on jakanut urheiluvaatteensa eri kategorioihin. Sitten kun vielä tietäisi, tarvitseeko jumppaansa active- vai performance-vaatteet.Kosteutta pois iholta siirtävät ja joustavat materiaalit tekevät kuntoilusta mukavampaa, selvähän se. Mutta kun on ostanut hetkellisessä edesvastuuttomuuden tilassa itselleen sekä juoksuhousut, -trikoot, -takin, -sukat ja -lippiksen (jota en edes ikinä käyttänyt) ja jättänyt kauppaan vielä myyjän tuputtamat juoksuhanskat, alkaa miettiä tarvitaanko näitä kaikkia vermeitä tosiaan siihen, että saa tuolla kadulla laitettua monoa toisen eteen.

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä oon ostanut syksyn aikana tosi vähän vaatteita ja nekin mitkä oon ostanut, on urheiluvaatteita :D Ajattelen aina, että ne motivoi liikkumaan ja kyllähän ne tavallaan motivoikin. "Ihana laittaa tänään salille uudet vaatteet." Arkisin pukeudun perkus vaaleisiin trikoopaitoihin ja farkkuihin, mutta treenitopit on ihanan pirtsakoita. Päätin, että tilaan urheiluvaatteet tästä lähtien netistä, JOS on tarvetta. Saa niin paljon halvemmalla kuin suomesta.

Lotta Katariina
Pumpui

Play.com aloitti kesällä urheiluvaatteiden myymisen. Kannattaa kuitenkin varoa, ilmainen postitus on katala salajuoni saada ihminen tilaamaan kohtuuttomat määrät vaatteita :D

luishunt1 (Ei varmistettu) https://www.bombshellsportswear.com/

Brand I love its Bombshell Sportswear
Stylish and comfortable workout clothes and unique designs

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.