Näin onnistut valokuvissa

Pumpui

Kuvissa onnistuminen on helppoa: sen kun menee seisoskelemaan ja näyttää luontevalta. Tai sitten ei. 

Eilen järjestettiin Lily talks -ilta, jossa tukku yhteisömme bloggareita ja Lilyn porukat kokoontuivat turisemaan bloggaamisesta viinin äärelle. Mielenkiintoisten keskustelujen (illan alustukset tulevat verkkoon jossakin välissä) lisäksi yritin tietenkin nyhtää kanssabloggaajista irti kaiken mitä sain ja pyysin noilta asukuvien ja luontevien poseerausten ammattilaisilta vinkkejä siihen, miten ollaan kameran edessä.

Vinkit olivat erinomaisia, mutta meikäläisen toteutus, no, näette yltä. Nostan hattua niille kaikille bloggaajille, jotka päivästä toiseen loihtivat hienoja kuvia ja onnistuvat näyttämään paitsi normaaleilta järkeviltä yhteiskunnan jäseniltä myös tyylikkäiltä ja kauniilta. Ei ole allekirjoittaneen hommia.

Lily talks -ilta oli inspiroiva, ja melkeinpä harmittaa että en pitänyt itse alustusta, olin nimittäin pyöritellyt mielessäni pientä palopuhetta itsenään esintymisestä ja bloggaajan rehellisyydestä. Keskustelumme sivusivat useampaankin kertaan sitä, että blogi menestyy parhaiten silloin kun on aidosti oma itsensä, ja siitä toimikoon osoituksena yllä oleva kuvasarja. Possun voi parfymoida ja Lotan heittää poseeraamaan, mutta sitä faktaa ei käy peittäminen, että lätistä ne tulevat silti.

 

Kommentit

:D tuolle vertaukselle!!!!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.