#oivalluksiahaaste

Pumpui

Eli mitä kaikkea kyseenalaista puhelimen kätköistä löytyy.

Verkkari-Nina pyysi minua osallistumaan hauskaan Oivalluksia-haasteeseen, jossa kaivellaan puhelimen syövereistä ajatuksia herättäviä kuvia. Kas tässä pesee ja linkoaa!

 

 

 

1. Naku-uinti best. Haaveilen käyväni uimassa talvella säännöllisesti. Tämä kuva on muutaman viikon takaa kavereiden mökiltä, vahtimassa Penni-koira.

2. Pohjallisten käyttäminen on alkuun kivuliasta. Olin taannoin mukana Footbalancen aamiaisella, jossa sai teetättää itsellään jalkaan sopivat pohjalliset. Alkuun jalkapohjat suorastaan huusivat, nyt tuntuu hassulta olla tennareissa ilman pohjallista.

3. Tajusin, että minulla on melko vähän kuvia Akista. Hän ei halua olla kuvissa eikä esiintyä muutenkaan minään "bloggaajan poikaystävänä" internetseissä, mikä hänelle suotakoon (ja lisäksi minusta parisuhteen leuhottelu julkisesti on jotenkin epäilyttävää ja ällöttävää). Kaitalammen-retkellä sain otettua harvinaisen yhteiskuvan, josta sitten tein hienon naamanvaihdoksen. 

4. Olen tallentanut puhelimeeni sadoittain outoja ja kiinnostavia kuvia. Yleensä unohdan kuvat saman tien, mutta tätä olen katsellut monta kertaa, alun perin taisin tallentaa sen kirjailija Jonathan Carrollin Facebook-feedistä. Olin teinigootti, ja edelleen sydämeni sopukoissa salaa toivoisin olevani eteerisen kalpea kaunotar, kuten tämä Miss American Vampire vuodelta 60-jotain.

5. Olen töissä harvoin istualtani, ellen ole palavereissa. Pääosan naputtelusta teen seisten, ja jos istun, istun todennäköisesti muualla kuin työpöydän ääressä. Töissä on ollut viime aikoina ihan mahdottoman kiireistä, mutta nyt alkaa jo näkyä valoa tunnelin päässä.

6. Tavoitteellinen treenaaminen tuottaa tuloksia. Minulla on aina ollut surkeat yläkropan voimat, nyt on kiva huomata että yläkerrassakin alkaa olla jerkkua. Tässä kuvassa odottelen seuraavan kolmepistesoudun alkamista. Murkula painaa 30 kiloa. 

7. Minulla on todella surkea huumorintaju, mikä tulee erityisesti esiin puhelimeen tallentamistani kuvista. Tälle kuvalle hihittelin minuuttitolkulla. Ja jaoin sen tietysti kavereille eri messengerryhmissä.

8. Rakastan lukemista, mutta en tee sitä tarpeeksi usein. Tällä viikolla oli harvinainen ilta, jolloin ei ollut treenejä eikä edes ylitöitä. Makasin sohvalla lukemassa ja tajusin, että en ole tehnyt sitä viikkokausiin. Työn alla yksi kaikkien aikojen suosikkikirjoistani, Jonathan Safran Foerin Extremely Loud & Incredibly Close, jonka olen lukenut monta kertaa.

9. Aamu-uinti best. Kävimme eilen Teräsmeduusojen kanssa testaamassa Altaan. Teki gutaa, paitsi fyysisesti myös eritoten henkisesti: töissä on ollut niin kiireistä, että kavereiden näkeminen on jäänyt vähälle, ja vielä vähäisemmälle erilainen tavoitteeton kiva tekeminen. 

10. Paluu vanhoihin suosikkeihin on välillä hauskaa. Tänä syksynä olen kuunnellut paljon vanhoja suosikkibändejä (Katatoniaa, Paradise Lostia, Type 0 Negativea ja Panteraa), kaivanut kaapista joitain aiempia suosikkivaatteita ja muutenkin kokeillut miltä vanhat suosikit maistuvat. Kuten mannapuuro. Aika hyvältä! 

 

Haasteissa parasta on se, että voi laittaa vahingon kiertämään. Minä haluan haastaa Sisunainen-Suvin ja Kantapääopistossa-Johannan. Muutkin saavat osallistua! Ohjeet alla:

Oivalluksia-haaste eli #oivalluksiahaaste

Poimi puhelimesi kätköistä 10 (tai itsellesi sopiva määrä) kuvaa, jotka spontaanisti herättävät ajatuksia. Pikku oivalluksia tai muuta jakamisen arvoista. Kuvien laadulla ei nyt ole väliä vaan sillä, mitä niistä haluat kertoa. Lyhyesti - lause tai kaksi/kuva riittää, varsinkin jos kuvia on paljon. Voihan niistä kiinnostavammista tehdä vaikka omat postauksensa. #oivalluksiahaaste

Kommentit

Hymyileoletupea

:D Loistavia kuvia/oivalluksia.

Ja kiitos haasteesta! Onpas hauska, joten haaste otetaan ilolla vastaan. 

Intended Mum
Matkalla Perheeksi

Täähän oli mielenkiintoinen, erityispisteet goottihistoriasta! Itsekin olen monet goottibileet kiertänyt siskon perässä ja mainitsemasi bändit ovat aikoinaan soineet paljon. :) Tulevalla Suomen reissullakin on tiedossa keikka Bäkkärillä.

Sanni Tee Tee

Tämä oli kiva, tein heti oman versioni!

Suvi K.
Sisunainen

Kiitos haasteesta, tätä oli hauska tehdä! Mun #oivalluksiahaaste-postaus on nyt blogissa. :)

nappi (Ei varmistettu)

Voitko tehdä työmatkapyöräilyn käytännön jutuista postauksen? poljetko kesät talvet? mikä on paras vaatetus milläkin säällä? miten toimit kun aamulla on kylmä ja päivällä kuuma? Raahaatko vaihtovaatteita mukana? vai ajat niin hiljaa ettei tule hiki? käytkö töissä suihkussa? meetkö töistä eka kotiin vai raahaatko mukana treenikamat ja miljoonasti eväitä?

Lotta Katariina
Pumpui

Totta kai, kiitos postaustoiveesta! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.