Oudoimmat treeniunet, top 3

Pumpui

Näen usein treeniaiheisia unia. Usein olen unissani treeneissä, ja yleensä aivan tolkuttoman hyvä siinä mitä teen. Osaan muscle-upit tuosta vain ja olen erinomaisen hyvä ampumahiihtäjä, muun muassa. Olen aina nähnyt melkoisen mielikuvituksekkaita unia, ja välillä treenaaminen ja urheilu liittyvät myös näihin hieman erikoisempiin uniin. Tässä suosikkini vuosien varrelta:

3. Painonnostokorkkarit

Tästä unesta kerroinkin jo eilen blogin Facebook-seinällä. Pääsin tuotekehittämään Niken kanssa painonnostoon soveltuvia korkokenkiä. Lopputuloksena olivat huikean korkeakorkoiset mustat lakeriavokkaat, jotka olivat niin tukevat, että niillä pystyi tempaamaan ongelmitta. Ne tulivat laatikossa, jossa oli Air Jordan -logo ja teksti "From gym to party". Yksi pari ojennettiin CrossFit-nokkamies Greg Glassmanille syntymäpäivälahjaksi.

2. Hipsteripainit Suvilahdessa

Flow-festarien järjestyspaikalla oli menossa viikonloppuyönä kaikille avoimet painikisat. Paikalla oli valtavasti muotitietoisia hipstereitä, jotka kertoivat hylänneensä roller derbyn ja ruvenneensa painimaan. 

1. Crossfit-musikaali

Yksi kaikkien aikojen suosikkiunistani, joka kertoi miehestä, joka painiskeli crossfitiin ja painonnostoon keskittymisen välillä - musiikki- ja tanssinumeroilla höystettynä. Uni huipentui päätösnumeroon "Only oly lifts", jonka sävelmä muistutti hitusen Greasen "Summer Nightsia".

 

Näettekö te treeniaiheisia unia? Mitkä ovat olleet suosikkejanne?

Kommentit

Suvi K.
Sisunainen

Ei vitsi loistavia! :'DD

Mun vakiouni on se, että oon salilla ja oon muuttunut itse täysin painottomaksi. Pystyn helposti tekee kaikkia muscle upeja ja muita vastaavia, vaikka oikeesti en saa edes leukoja ilman kuminauhaa. :D Toinen vakio (ei suoranaisesti treeniuni, mutta sinnepäin) on, että ollaan purjehtimassa ja joko vene yrittää upota koko ajan tai me yritetään "ajaa" sillä jotain pikkupuroja, vesilätäköitä tai jopa kaupungin katuja pitkin. :o

Lotta Katariina
Pumpui

Mä kanssa osaan tehdä perhosleukoja ihan ongelmitta unissani :D 

kipaa
Voimainen

Itse näen todella usein unta että saan tehtyä loputtomiin asti leuanvetoja! Ja aina unessa onnistuessa olen maailman onnellisin likka! Monasti leuanvedot tulee unissa myös suoritettua hieman erikoisissa paikoissa, kuten rännistä roikkuessa, linja-auton/rekan perässä olevista tikkaista tai joskus sillalla. Ja aina herään juuri kun olen tekemässä päivitystä instaan..

Lotta Katariina
Pumpui

Leuanvetounet on vissiin aika yleisiä siis :D Olispa ne yhtä kevyitä myös oikeassa elämässä! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.