Päästä irti smoothiebowl-syyllisyydestä!

Pumpui

Seuraa tunnustus: en ole koskaan tehnyt smoothiebowlia. Tiedättehän, sellaista smoothieta joka jostain syystä jätetään osin blendaamatta ja asetellaan kulhoon ja syödään lusikalla. 

Ja jos jatketaan rehellisyyden tiellä, en ole tehnyt tavallistakaan smoothieta aikoihin. Olen syönyt hedelmät sellaisenaan ja unohtanut marjat pakastimeen, jättänyt muut ainesosat ostamatta. Välillä koen tällaisista asioista outoa syyllisyyttä. Painetta asetella smoothiebowleja aamun sarastaessa ja hymyillen snäppäillä prosessista. Miksi helvetissä?

Tärkein ja ainoa self help -neuvo, jonka tulen teille (ja oikeastaan itselleni) koskaan antamaan, tulee tässä: tiedä kuka olet. Oletko smoothiebowl-ihminen? Jos kyllä, niin kiva homma, onnea valitsemallanne tiellä. Jos taas olet "smoothien voi hyvin juoda suoraan kannusta" -ihminen kuten minä, niin ole ihan rauhassa. Jos kauniit asetelmat ja viherkikkailut eivät ole juttusi, se on ihan ok.

No, annan itse asiassa myös toisen self help -neuvon samalla vaivalla. Tämän viisauden minulle opetti Bruce Oreck eräässä workshopissaan: "The world is divided into me and fuck you." Eli toisin sanoen ketään ei kiinnosta, oletko smoothiebowl-ihminen, smoothie-ihminen vai smoothieton ihminen. Tässä valossa on aivan turha kokea syyllisyyttä siitä, että pitäisi tehdä jotain mitä ei hotsita, vain koska tuntuu että pitäisi kuitenkin. 

Alkavan viikon motto olkoon siis: Päästä irti smoothiebowl-syyllisyydestä! 

Kommentit

laura Heinikki (Ei varmistettu) http://lauraheinikki.fi

ahahh ihan huikee postaus! Olen tosin todellakin smoothie ihminen, mutta sen kulhon koristelu menee välillä yli hilseen. Tulisi vähemmän tiskiäkin jos joisi suoraan blenderistä ;---)

http://lauraheinikki.fi

Travojago
Travojago

Juu ei, siis koko smoothien ideahan on, että se on nopea ja näppärä tehdä. 

Kaikki sinne, surrur ja juomaan. 

Smoothien bowl on vähän sama kun viettäisi tunnin pilkkoen kasvikset kauniiksi suikaleiksi ennen kun niistä tekee sosekeiton.  

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Mää oon sitä mieltä että paras ja oikeesti nopea smoothie syntyy sauvasekoittimella suoraan johonkin isoon purkkiin jossa loppuja voi säilyttää. Marjat pakkasesta ja jugurtti - surrur vain silläkin ja sit huuhtelee nopeesti sekoittimen puhtaaksi eikä tartte raahata isoa blenderiä mistään kaapin perältä, jonka putsauskin voi olla pirullista. UGH!

Travojago
Travojago

Juu ei, siis koko smoothien ideahan on, että se on nopea ja näppärä tehdä. 

Kaikki sinne, surrur ja juomaan. 

Smoothien bowl on vähän sama kun viettäisi tunnin pilkkoen kasvikset kauniiksi suikaleiksi ennen kun niistä tekee sosekeiton.  

 

Travojago
Travojago

:O 

Ja sano ihmeessä jos ei jotenkin mielipiteeni tullut selväksi. Voin varmaan postata ton vastauksen pari kertaa lisää :D 
#floodasin #sorisiitä #kiittiespanjankuppasetnetit

Lotta Katariina
Pumpui

No jos pari kertaa varmuuden vuoksi vielä :D

Nekkutyttoe (Ei varmistettu)

Tunnen välillä samanlaista syyllisyyttä kun syön tomaatteja kokonaisena, pilkkomatta niistä jotain asiallisen näköistä salaattia. Porkkanat menee samalla lailla.

Lotta Katariina
Pumpui

Mä teen välillä samaa, tavallaan syön salaattia tekemättä siitä salaattia. Tai syön "voileipää" mutta en jaksa valmistaa sitä niin syön juustoa ja kinkkua suoraan jääkaapista :D

Travojago
Travojago

Leikkeleiden syöminen ilmaiseksi™ on yksi parhaista asioista aikuisuudessa

Ilmaiseksi syöminen™- kun syö herkkua ilman "kunnon ruokaa" 

käsite lanseerattu Malminkartanossa 90-luvulla. yv. av.

jennajohannasi
Pirtti

Smoothiebowl-neitsyt myös! Mielestäni koko smoothien hienous on siinä (syön niitä yleensä työ-eväänä) että sen voi ottaa helposti pullossa kotoa mukaan ja höräistä siitä pillillä mahdollisimman nopeasti. Ei sitä nyt lusikoimaan jaksa ruveta!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.