Päivän appeet
Syöminen on yksi lempipuuhistani. Se on kuitenkin siltä kannalta ikävää tointa, että vaikka sitä kuinka paljon harjoittaisi, aina kohta tulee uudelleen nälkä.
Kas tältä näyttää melkoisen tavallinen ruokapäivä meikäläisen huushollissa:
Töissäkin täytyy syödä kahdesti. Siksi reipas konttorirotta raahaa eväitä mukana.
En ole mikään ruokanatsi, enkä laske kaloreita. Sen verran kuitenkin yritän sisään kippaamaani einettä valvoa, että kaikkea tulisi sopivassa suhteessa ja hyvissä määrin. Ihan joka päivä ei sentäs tule syötyä makkaraa ja ranskalaisia.
Aamupala klo 8: Iso lasi vettä, kalaöljy, multivitamiini, magnesium ja Ripped Pro -niminen kapseli (lienee huuhaata eikä kyllä auta rasvanpolttoon ollenkaan, mutta vireystilaan sillä on selkeä (lume?)vaikutus)
+ Puolikas maitorahka ja itsepoimittuja mustikoita pakkasesta sekä pala ruisleipää, jonka päällä voita, kinkkua ja kurkkua, pari kuppia kahvia
Lounas klo 11.30: Salaatti, jossa jäävuorisalaattia, kurkkua, tomaattia ja tonnikalaa sekä pakastimesta kaiken päälle viskattua papusekoitusta ja maissia, pala ruisleipää margariinilla, appelsiini
Välipala klo 16: Banaani ja maitorahka, pari pähkinää
Klo 19.30: Treenien jälkeen palkkari
Päivällinen klo 20.30: Miehen tekemää fantastista kasvissosekeittoa, jonka sekaan on heitetty broileria ja porkkanaa, herkuksi miehen eilen tekemä fantastinen runebergintorttu
Päivän mittaan: Vettä, pari mukia teetä
Kas näin on taas yhden päivän appeet mahassa. Eihän tuosta mitään papukaijamerkkiä Gustafsbergin Jutalta saisi, mutta olen ihan tyytyväinen siitä, että kiireisinäkin aamuina voi malttaa ottaa safkat mukaan kotoa. Ulkona lounastaminen on eittämättä ihanaa, mutta kun salaatti maksaa Uudenmaankadun lounaspaikoissa saman verran tai enemmän kuin kunnon mättö, tekee usein mieli valita pasta pupunruoan sijaan.
Mitenkäs teidän ruokailut? Maltatteko roudata eväsrasioita mukana vai menettekö suosiolla ulos einestämään?