Päivän asu ja vaatepulmia

Pumpui

Aivan varmasti ensimmäistä ja todennäköisesti viimeistä kertaa: päivän tyylini Lilyn tyyliviikon kunniaksi. Miten ihmeessä te kaikki osaatte ottaa itsestänne niin hemmetin hienoja tyylikuvia? (Ei sinänsä että minulla mitään tyyliä olisi, mutta silti. Tämä vaateparsi sai kelvata päivään, jolloin piti käydä palaverissa, lounaalla, esittelytilaisuudessa ja kavereiden kanssa terassilla.)

Haaveilen tuon tuostakin, että vaatekaappiini eksyisi vähän napalmia ja sitten joku ihana taho ostaisi minulle kokonaan uuden garderoobin täydellisesti istuvia ja kivoja vaatteita. Olen lyhyt mutta ylävartalosta skrode ja keskivartalosta pullukka, joten istuvien vaatteiden löytäminen on ihan mahdotonta. Jos pukine istuu hartioista, se on tissien kohdalta ihan liian iso. Pillihousut eivät mene pohkeiden kohdalta päälle mutta ovat liian isot lantiolta. Mekko päällä näytän siltä että olen viimeisilläni raskaana. Ei ole helppoa. Kaipaisin ehkä pukeutumisneuvojaa.

Ja jos jotakuta kiinnostaa: farkut Crocker, paita Esprit, huivi torilta Amsterdamista, kakkulat Nisseniltä ja kengät Bullboxer. Kello on maailman siistein aito 70-luvun Casio-digitaaliaikarauta.

Kommentit

Anna
Ai niin!

Oon todennut, että löytääkseen istuvia vaatteita on astuttava - sanahirviövaroitus - epämukavuusalueelle. Valkata kauppojen hyllyiltä niitä vaatteita, joita ei olisi koskaan uskonutkaan käyttävänsä. Sieltä saattaa löytyä mukavia yllätyksiä!

Lotta Katariina
Pumpui

Totta. Minä en ikinä olisi uskonut pitäväni yllä ns. halaattia, sellaista megaisoa pitkää paitaa. Ja vielä beigen värisenä! Ja kas, siitä tulikin yksi vaatekaappini kulmakivi. :D

Anna
Ai niin!

HALAATTI :D Ihan uus sana mulle!

Kommentoi