Parasta juuri nyt: saunavuoro

Pumpui

Akuuttia mummoutumista on ilmassa. Odotan nimittäin aina innolla torstaita, sillä silloin minulla on saunavuoro.

Kun kesällä etsin uutta kotia, vaatimuksena oli astianpesukone, parveke ja taloyhtiön sauna. Lykästi melkoisesti, kun sain asunnon Kallion kupeesta kaikilla edellä mainituilla spekseillä. Naureskelin kyllä, että keski-ikä taisi tulla etuajassa, kun varasin itselleni torstai-illan viimeisen saunavuoron. Vaan enpä naureskele enää. On hämmästyttävän suuri ilo pakata kamppeensa rakkaaseen Strand-kirjakaupan kassiin ja painella taloyhtiön katolle. Uudessa talossa asumisen kivoja puolia on se, että ovat hoksanneet pistää saunan kellarin sijasta ylimpään kerrokseen. Kelpaa nimittäin tähystellä saunan ikkunasta ja terassilta Teurastamolle ja merelle. 

Tänään oli mukana suosikkituotteita: Madaran kasvosaippua, Santen hoitoaine ja Biozellin terapeuttinen sampoo*. Kuvista tuli vähän hämäriä, sillä pukeutumistiloista oli palanut lamppu.

Saunavuorosta on tullut tärkeä osa viikkorutiinia. Yleensä torstai on kova painonnostopäivä, joten sen jälkeen kelpaa lepuuttaa väsyneitä lihaksiaan lämmössä. Tämä viikko tosin on ollut niin hervottoman kiireinen, että univelkaisena ja yliväsyneenä kellahdin lauteille pötköttämään ilman treenejä alla. Ja mikäs siinä oli köllötellessä, kun sade ropisi ikkunaan ja ajatukset askartelivat ties missä.

Treenibloggaajalla ei ole tällä hetkellä ihmeempää treeniasiaa, sillä liikuntaa ei ole mahtunut tähän viikkoon ollenkaan. Tänään illalla tajusin, että en ole ollut kotona päiväsaikaan tuntia pidempään koko viikkona. Olen tullut yöllä kotiin rättiväsyneenä, rojahtanut sänkyyn, nukkunut liian vähän ja toistanut saman uudelleen. Onneksi nyt pahimpien kiireiden pitäisi olla takana, tosin tunnun sanovan näin itselleni noin joka toinen viikko. 

Onneksi kohta on viikonloppu, joka tarkoittaa lepäämistä ja treenaamista. Lisää vahvoja mummoutumismerkkejä sekin, että iloitsee perjantaita kohden siitä, että saa olla rauhassa kotona ja olla menemättä yhtään mihinkään jos ei halua. 

*Kiitos Biozellille, joka ystävällisesti lahjoitti tämän sampoon ja kasan muita tuotteita allekirjoittaneelle I Love Me -messuilla. Tykästyin tähän tuotteeseen reilu vuosi sitten ja harmittelin kun en ollut löytää sitä mistään. Mainiota tavaraa, ja sopii erityisesti paljon urheilevalle eli paljon kuontaloaan pesevälle tyypille. Prismasta pitäisi ainakin saada, vinkkasivat. 

Kommentit

Nina Enroth
Ninan verkkareissa

Kyllä torstai-illan saunavuoro pieksee Kallen torstain ihan 100-0.

Lotta Katariina
Pumpui

No äläpä. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.