Parempaa kuin Flow

Pumpui

Tänä viikonloppuna tapahtuu muuallakin kuin Suvilahdessa. Tässä poimintoja meille vähemmän hipstereille:

Karjalan kovin

Lappeenrannasta tulee neljä hyvää asiaa: vety, SaiPa, minä ja Karjalan kovin -crossfitkisa. Perjantaista sunnuntaihin mitellään Kimpisen sinisellä stadionilla avoimen ja masters-sarjojen mestaruuksista. 

Jos et enää ehdi hypätä junaan tai Onnibussiin ja tulla pelipaikoille, voi kisaa seurata myös striiminä täältä. Voit nähdä myös allekirjoittaneen kisalavalla tuomaroimassa. Ajatuksiani tuomaroinnista ja kahvinjuonnin tärkeydestä löytyy muuten kisan mediasivuilta.

 

Helsinki City Marathon

Jos olisin Helsingissä, skippaisin hipsterifestarit ja menisin katsomaan, kuinka jotkut hullut pinkovat rapiat 42 kilometriä Helsingin paraatipaikkojen lävitse. Odotettavissa hyvää meininkiä, paljon juoksijoita ja pakolliset liikenteen tukkiutumisesta raivostuneet yksityisautoilijat. Bonuksena myös ensimmäistä kertaa kotikaupungissaan maratonin juokseva, Suomen johtava juoksu/kaljabloggaaja sekä mainio ystäväni Fitness Führer. Lisäinfoa HCM:stä täältä.

 

Nuorten painonnoston SM

Jos olisin Helsingissä, menisin ehdottomasti myös Ruskeasuolle katsomaan nuorten painonnoston suomenmestaruuskisoja. Lisäinfoa täältä.

 

(kuva: Karjalan kovin)

 

Kommentit

Sofia Fitness Fuhrer (Ei varmistettu) http://www.menaiset.fi/blogit/fitness_fuhrer

Mahtava titteli :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.