Pihalla

Pumpui

Välillä ei kannata lähteä kauas matkalle. Seikkailuja ja kivoja maisemia kun voi löytyä melkein takapihalta. 

Teimme eilen retken koko ruokakunnan voimin lähipöpelikköön eli Helsingin Keskuspuistoon. Alun perin tarkoitus oli lähteä Nuuksioon paistamaan makkaraa, mutta päätimme jättää auton parkkiin ja suorittaa koko retken jalkapatikassa. Ja mikä erinomainen ajatus se oli! Keskuspuistossakin riittää ylenpalttisesti tallusteltavaa aurinkoiseen vapaapäivään.

Ja mikä parasta, lähialueretkelle ei tarvitse kantaa mukana eväitä: voi pysähtyä kahville ja tuoreelle munkkirinkilälle Maunulan majalle. 

Edellisestä reissusta on nyt aikaa reilu kuukausi, ja hiljalleen matkakuume alkaa jälleen nousta. Etenkin mielessä kangastelevat kesälle vaellus- ja luontoreissut, joihin tällaiset pienet piipahdukset tuovat hyvää helpotusta. Vaikka Keskuspuisto onkin tuttu ja moneen kertaan koluttu, tuottaa se kauniina keväisenä päivänä silti ooh-elämyksiä.

 

Kesällä olisi tarkoitus tehdä useampiakin päivän tai parin retkiä Etelä-Suomessa miehen ja koiran kanssa. Vinkit parhaista retkikohteista ja vaellusreiteistä otetaan mieluusti vastaan! 

Kommentit

Kao Kao

Sipoonkorven kansallispuisto on lähellä ja näin esikko-aikaan tosi nätti! 

Lotta Katariina
Pumpui

Haa, mä oon jotenkin unohtanut koko Sipoonkorven! Muistan sen vain syksyllä kun siellä on hyvät suppilovahveromestat :D

olivia-o (Ei varmistettu)

Repovesi <3 Onneksi asun lähellä

Lotta Katariina
Pumpui

Kiitti vinkistä! Pitääpä tutustua :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.