Pumpuin vuosikatsaus

Pumpui

HeiaHeia tiesi kertoa, että olen urheillut tänä vuonna 159 kertaa, yhteensä 216 tuntia. Jos olisin puuhaillut kaiken putkeen, olisin käyttänyt yhdeksän vuorokautta äheltämällä muun muassa thainyrkkeilyn ja juoksemisen parissa. Onko se nyt sitten paljon vai vähän?

Vuosistatistiikkaa tutkiessani huomasin muutaman iloisen asian: vuoden aikana on vain neljä täysin liikkumattomana vietettyä viikkoa. En ikinä kirjaa hupi- ja työmatkapyöräilyä, kävelylenkkejä tai muunlaista ei-tavoitteellista liikuntaa HeiaHeiaan, joten joka viikolla on varmastikin tullut edes jollain tavalla eväänsä lotkautettua.Mitä kaikkea sitä sitten tuli vuoden aikana tehtyä? Ainakin harrastin neljäätoista lajia. Thainyrkkeilemässä kävin 94 kertaa, BodyPumpissa vain kerran. Ensi kertaa kävin kokeilemassa astangajoogaa ja lukkopainia. Alin painoni oli 56,3 kiloa, ylin painoni kolmisen kiloa enemmän. 

Vuoden parhaisiin urheiluhetkiin kuuluvat ehdottomasti Thaimaassa vietetty pariviikkoinen muay thai -rykäys sekä keväällä juostu Extreme Run. Sen ajattelin suorittaa myös ensi vuonna, samoin kuin aloittaa reilun viikon päästä brassijujutsun. Jos tänä vuonna tosiaan tuli urheiltua 216 tuntia, yritetään nokittaa se ainakin viidelläkymmenellä.Vielä on aikaa saada yksi harjoitus kirjattua tälle vuodelle. Lenkkipolulle siis! Onnellista uutta vuotta! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.