Pyhitä lepopäiväsi

Pumpui

Kun kauhea kolotus ja holotna iskee, onni on iso kissa joka korvaa torkkupeiton.

Lienee melko suuren crossfit-innostuksen merkki, että mieli palaa edelleen treeneihin, vaikka kaikki faktat kehottavatkin lepäämään. Kroppaa väsyttää niin että hyvä että jaksoi töihin kävellä, selkälihaksia jomottaa, kurkkua kaihertaa, on kylmä. Pää on jumissa ja ajatukset ihan sumussa. Lepopäivän paikka siis.

Eiliset tempausvaikeudet saattoivat osaltaan selvitä tällä epämääräisellä semikipeys-pöhköololla. Kunhan en vain tulisi kipeäksi! CrossFit Open nimittäin alkaa ihan kohta!

Openeissa kilpaillaan viiden viikon ajan viidessä eri treenissä ympäri maailman. Jokaisella viikolla julkaistaan uusi harjoitus, ja tuloksien perusteella sitten parhaat pääsevät alueellisiin osakilpailuihin ja sieltä sitten kaikkein parhaat CrossFit Gameseihin Yhdysvaltoihin. Ensimmäinen treeni julkaistaan reilun vuorokauden päästä, jännittää!

Minä tietenkin lähdin kisaan puhtaasti leikkimielellä. Jalo tavoitteeni on olla nöyryyttämättä itseäni ihan kaikissa lajeissa. Osa liikkeistä ja painoista on varmasti ihan mahdottomia, mutta onneksi treenit on yleensä rakennettu niin, että huonommatkin pääsevät alkuun ja jyvät karsitaan akanoista kuningasliikkeissä kuten muscle-upeissa.

Silti pelottaa. Viime vuonna lajeina oli muun muassa 7 minuuttia pelkkiä yleisliikkeitä ja yksi treeni, jossa tehtiin aikaa vastaan 150 pallonheittokyykkyä, 90 tuplahyppynaruhyppyä ja 30 muscle-upia. Morjens, siitä vaan tekemään koko setti 12 minuuttiin!

Lauantaina sitten lähtee... Wish me luck!

Kommentit

Tiinuska (Ei varmistettu) http://parempiapolkuja.blogspot.fi/

Oi mikä ihana torkkupeitto! On muuten ihan samannäköinen kuin minun jättikissani - ovatkohan samasta sisarusparvesta? ;) Minkäikäinen kissasi on?

Ja vau, hurjalta kuulostaa tuo CrossFitOpen... Hurjasti tsemppiä koitokseen!

Lotta Katariina
Pumpui

Tiinuska: Panda on seitsemän ja puoli vuotta ja Tampereelta! Ja kiitos! :)

Ai, sinä uskalsit lähteä kisaamaan! Mahtavaa!

Muakin kieltämättä vähän houkutteli, mutta koska en vielä pysty tekemään kaikkia liikkeitä skaalaamatta, en nyt vielä tänä vuonna lähtenyt nöyryyttämään itseäni. Katsellaan ehkä ensi vu0nna... :D

Lotta Katariina
Pumpui

Vim: Mä luotan siihen että muscle-upit ja kaikki muu vaikea on sijoitettu wodien loppuun niin mä saan edes jotain tulostaululle :D

Mulla riittää haastetta vielä ihan esimerkiksi double undereissa (yhden tai kaksi voin saada säkällä, mutta en todellakaan montaa putkeen), kippaamisessa ja muissa "helpommissakin" liikkeissä, joten voi olla että jotkut kisawodit ei onnistuisi alkuunkaan... :D Mutta oon hengessä mukana!

Lotta Katariina
Pumpui

Mä taas oon suht hyvä double undereissa, ekalla kerralla meni ihan surkeasti, seuraavalla kerralla menikin sitten 18 putkeen ja nyt on enkat 22:ssa jo. Mut sit oonkin ihan susihuono kaikissa roikkumisliikkeissä, toes to bareja saa hyvällä säkällä pari putkeen ennen kuin menee kippaaminen ihan päin honkia... Toivottavasti tulee jotain kauheita kestävyysjuttuja, niissä mä saatan jopa pärjätä koska en vaan osaa luovuttaa :D

Oho, luonnonlahjakkuus double undereissa?! :D Vai oletko hyppinyt paljon hyppynarulla aiemminkin? Oon huomannut että tosi monella meidän salilla on du:n kanssa ongelmaa, jopa sellaisilla jotka ovat harrastaneet jo vuosia. Ei vaan kädet ja jalat pelaa yhteen... :D

Kippaaminen sujuu sentään vähän paremmin. Toes to bareja saan vähän reilu kymmenen, mutta sitten väsyn ja jatkaminen on vaikeeta, menee enää yksittäisiä. Kippileuoissa on kai tekniikka/ylösvedon ajoitus vielä vähän hukassa, niitä saan vedettyä vähemmän kuin tiukkoja leukoja.

Lotta Katariina
Pumpui

Mä oon ehkä surkein leuoissa. Ei mitään toivoa saada montaa kippaamalla tai strictinä :D En oo kauheasti hyppinyt aikaisemmin narulla, mitä nyt joskus skidinä sirkuksessa ja sitten thainyrkkeilytreeneissä joskus lämmittelyksi, silloinkin ihan vain ykkösiä. Du tuntuu olevan monelle aika paha kompastuskivi.

 

Tiinuska (Ei varmistettu) http://parempiapolkuja.blogspot.fi/

Panda on siis samaa hienoa vuosikertaa 2005 siis kuin Sveakin! Sveppu on tosin sukujuuriltaan espoolainen, joten mahdollisesti kyseessä onkin serkukset sisarusten sijaan ;) Laitoin tästä insipiroituneena pari kuvaa blogiini - käys kurkkiin jos ehdit, että löytyykö yhdennäköisyyttä :)

Lotta Katariina
Pumpui

Vim: Nyt on pakko leuhottaa että tein tänään uudet du-enkat: 33 putkeen :D

Tiinuska: Ihan varmasti ovat jotain sukua, samanlainen leveä naama ja samat köllötysasennot! :D

Ihan jees! ;) Ja tsemppiä ekaan open-wodiin! Raportoihan sitten tänne miten burpeet ja tempaukset meni.

Lotta Katariina
Pumpui

Kiitos! Kivan pistivät sitten alkuun :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.