Reissukuumetta

Pumpui

Melkein parempaa kuin matkustaminen itse on matkustamisen suunnittelu. Ja suunnittelun tärkeä osa on pakkaamisen miettiminen. Koepakkaaminen on juhlallinen hetki, jossa oikeasti viimeistään tajuaa, että kohta mennään kuukausi sinne minne nenä näyttää jossain päin Itä-Eurooppaa ja Balkanin niemimaata.

 

&feature=youtu.be

 

Rakastan matkustamista, mutta aina muutama viikko ennen h-hetkeä alan kyseenalaistaa, mitä järkeä on lähteä pieni reppu selässä jonnekin pöpelikköön hankkimaan vatsatauti ja vähintäänkin kauheat rakkulat jalkoihin. Olen maagisen ajattelun mestari, ja kun viimeiset päivät ennen reissua käytän kauhuskenaarioiden miettimiseen, tulee itse matkasta aina ihan paras ja rentouttava.

Koepakkaaminen on hieno ja kokeilemisen arvoinen matkustusrituaali. Se vähentää lähtöpäivän stressiä ja antaa aikaa miettiä, onko se sininen haalari, jota ei voi pitää ilman rintsikoita eikä rintsikoiden kanssakaan nyt ihan pakollinen reissuvaate.

Puolitoista viikkoa aikaa hoitaa hommia, nauttia vähän lomasta Suomessakin ja paljastaa, millaisia tuloksia Pumpui bikinikuntoon -projektilla loppujen lopuksi oli.

Reissureppuni on muuten Varustelekasta hankittu Condor Medium Modular Assault Pack, joka soveltuu erinomaisesti pienellekin tyypille kannettavaksi. Vielä mieluisampi olisi miehen reppu, saman valmistajan 3-day Pack, mutta se ei snadin selkään sopinut.

Videosta (joka on muuten tämän palstan ensimmäinen, kreisiä!) kiitos Jukalle. Musiikki on Madventuresista tuttu kipale, jonka nimi on Traveller ja säveltäjä Adam Strange.

Kommentit

Chispa De Yoga (Ei varmistettu)

Siistii! Meitsillekin tuli matkakuume.. öhöm. Talven tulleen Mehiko kai. öhöm. :) 

Lotta Katariina
Pumpui

Oijoi, miekin haluaisin takas Meksikoon... ;)

Kommentoi