Säheltävän treenaajan pelastus

Pumpui

Seuraa hämmästyttävän yksinkertainen ja nerokas treeni-ihmisen life hack.

Olen ihminen, jolle treeneihin valmistautumisen moninaiset työvaiheet tuntuvat tulevan vuodesta toiseen täytenä yllätyksenä. Alan etsiä vaatteita ja täyttää palkkarisheikkeriä vasta kun on jo vähän liian myöhäistä ja myöhästymisen vaara akuuteimmillaan.

Tiesittekö, että tuon kaiken voi tehdä etukäteen ja ilman hirveää häseltämistä?

On pakko tunnustaa, että en ole löytänyt uutta järjestelmällisyysgeeniä itsestäni, vaan tämän säheltävän treenaajan pelastus on mies. Mies joka muiden erinomaisten ominaisuuksiensa päälle on vielä niin järjestelmällinen, että miksaa palautusjuomajauheet kaappiin valmiksi koko viikon tarpeisiin.

Tiesittekö, että niin voi tehdä?

Noloa kyllä, minulle ei ole kuuna päivänä juolahtanut mieleen laittaa palkkareita valmiiksi. Muutaman kerran olen pakannut palkkarin treenikassiin edeltävänä iltana ja onnitellut itseäni pohjattomasta etevyydestä, mutta en olisi osannut edes kuvitella, että olisi fyysisesti mahdollista valmistaa koko viikon palkkareita kerralla. Etenkin tämä koskee tilanteita, joissa ei käytetä kaupan valmissörssejä vaan heitellään ties mistä purkista jauheita sekaan.

Ja onpahan perusteltua käyttöä niille lukuisille shakereille, joista aiemmin kirjoitinkin.

 

Kommentit

ramin (Ei varmistettu) http://randomfire.fierymill.net

Meillä tuottaa ongelmia jo kahden hengen sheikkerin + juomapullon säilytykset, joten en voi kuvitella mikä rumba tuollaisen sheikkerimäärän kanssa olisi :)

Mutta ihan kiinnostuksen vuoksi, minkälaista itse tehtyä palkkaria käytätte.

Lotta Katariina
Pumpui

Onneksi on iso keittiö, muuten ei tästä kyllä tulis mitään :)

Sekoituksessa on prodea, kreatiinia, maltoa, välillä instant oatseja, aminohappoja - vähän mitä mies sattuu sekoittelemaan. Laiskimmillani itse sekoitan itselleni maustamatonta prodea ja raakakaakaojauhetta + pikkuisen maltoa tuomaan makeutta.

terhis (Ei varmistettu) http://tasapainossa4.blogspot.fi

Mitä reittiä lie tänne blogiisi eksyinkään, mutta hei, ihan mahtavaa luettavaa. Aihepiirit osuvat kohdilleen omien mielenkiinnon kohteideni kanssa ja sun tapa kirjoittaa on mainio. Tykkään. Niin ja kyllä, tähän ylläolevaan kirjoitukseesi vastauksena, miehesi on nero.

Lotta Katariina
Pumpui

Kiitoksia kauniista sanoista :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.