Sananen pyllyhousuista

Pumpui

 

Olen viime aikoina saanut normaalista poikkeavia Facebook-mainoksia. Sen tavallisen "olet 30 ja takuuvarmasti tarvitset jotakin näistä" -mainostrion vaipat/lapsettomuushoidot/eliittikumppani sijaan minulle on viime aikoina mainostettu aggressiivisesti pyllyhousuja. Siis sellaisia trikoita, joissa on saumat perskannikoiden ympärillä.

Pitihän niistä sitten ottaa selvää. Sen verran tiesin entuudeltaan, että pyllyhousut, oikealta nimeltään Freddy WR.UPit, ovat ilmeisesti kovassa huudossa fitness-väen keskuudessa ja maksavat trikoiksi törkyisen paljon. Etsiydyin siis valmistajan sivuille. Siellä selvisi muun muassa, että pöksyjen sisäpuolella on silikonikalvo, jonka luvataan muotoilevan jalkoja. Mikäs siinä, erilaisia push-upeja ja kurtistavia vaatteita on ollut jo pitkään.

Minun on ollut vaikea hahmottaa, mikä minua pyllyhousuissa oikein häiritsee. Suosinhan itsekin farmareita, joissa takamus esiintyy edukseen. Tunnustan myös omistavani yhdet juhlamekon alle tarkoitetut mummonkalsariväriset kurtistuspöksyt. Sitten sen tajusin, kun housut ensi kertaa tuntemattoman mirkun päällä sporapysäkillä näin: housut ovat push-upit, jotka huutavat olevansa push-upit. 

Siinä missä yleensä yritetään jollain tavalla peitellä sitä, että nyt on päällä jotain mikä litistää ja pusertaa oikeista paikoista, Freddyissä huomio vedetään hanurialueelle astetta suorasukaisemmin keinoin. Etenkin vaaleissa housuissa saumojen asettelu - valmistajan sanoin "takapuolen kohdalla oleva erityinen, kaarevan muotoinen, anatominen insertti" - vetää katseen puoliväkisin perskannikoihin. Ei se nyt sama ole kuin kirjailisi vyötärönauhaan huomiovärisellä langalla "katso tätä hanuria", mutta mitään diskreettiä housuissa ei ole. Uskaltaisin väittää, että pyllyhousujen pitäjä haluaa, että hänen pyllyään katsotaan. Oli se sitten "kohottavan vaikutuksen" ja "anatomisen insertin" aiheuttamaa tiedostamatonta vaikutusta tai sitä, että housujen idean tunteva huomaa kyseiset pökät ja katsoo juurikin siksi.

Ei siinä mitään, hyvä perse on aina hyvä perse. Mutta mummouslukeman eksponentiaalisen nousunkin uhalla on pakko hämmästellä, että hanuriaikakautemme on edennyt tähän. Kun minä olin nuori, meillä oli vain ihan liian kireät, täysin joustamattomat viisnollaykköset. Niissä sitten kohdattiin päivän haasteet, jotka kyllä tuntuvat melkoisen simppeleiltä nykymaailmaan verrattuna:

 

(Kuvankaappaukset Freddystore.fi)

Kommentit

Mä oon myös ihmetellyt noita pöksyjä. Niitä näkyy nykyään katukuvassa aika runsaasti (fitness blogeista puhumattakaan). Mutta... Hyvä peppu on hyvä peppu ilman niitä housujakin. Huonosta pepusta ne housut eivät hyvää tee. Hyvän pepun päällä niistä tulee vaikutelma, et tuo on tyrkky. Siis juuri se, että se haluaa et mä katon sen hyvää peppua. Huonossa pepussa se huomio kiinnittyy juuri siihen ei niin nättiin peppuun (esim todella kauniiden kasvojen siasta) jolloin ainakin oma ajatukseni on, että kuvitteleekö tuo tyttö että sen peppu ois jotenkin erityinen kun se ei oikeastaan oo. Ja ne housut itsessään - ei kauhean kauniit. 

Joten en voi ymmärtää. Mutta toisaalta :) alan olla vissiin siinä iässä että on paljon asioita joita en ymmärrä.

arro (Ei varmistettu)

No näimpä justiisa! Tuntuu että ihmiset ei ymmärrä ettei niitten lättäpeppua saa muodokkaaks näillä housuilla.

Hymyileoletupea

Joo - mulla tökkii nää housut ihan samasta syystä kuin sulla. Liian alleviivaavaa. Näiden housujen suhteen mulla tulee vähän sama fiilis kuin silikonisten rintsikanolkainten. Aina sellaset nähdessä tekis mieli huutaa, että "luuleks sä nyt oikeesti, että noi ei näy". Näiden housujen kantajalle tekis mieli huutaa, että "luuleks sä nyt oikeesti, että toi sun peppu ei muuten näy?" :) Mutta enpä huuda, koska jokainen tunkekoon peppunsa minne tykkää. Multa jää tunkematta noihin :) 

phocahispida

Noi on siis niinku pakaroiden kaarituet? Noh, kaarituellisten toppien esiinmarssia odotellessa. Ommellaan ne siihen päälle jatkossa kaikkiin paitoihin. :D

Lotta Katariina
Pumpui

Pakaroiden kaarituet, nepä ne :D

Tiiu. (Ei varmistettu)

Siis mitkä nuo on?!? Täti ei ymmärrä. Ei tosiaan se kaikista hienovaraisin tapa korostaa pyllyä :D

tiituliitu (Ei varmistettu)

AAMEN! Jokin näissä housuissa on itseäkin hiertänyt ja pahasti, mutta en ole osannut määritellä mikä. Nyt tiedän.

Onneksi kukaan ei pakota ostamaan näitä, jos ei tykkää :)

Lotta Katariina
Pumpui

Mun piti oikeasti miettiä pitkään että mikä näissä housuissa hiertää, noin niin kuin vertauskuvallisesti :D

merkka
Maraduunari

Multa jotenkin mennyt tällainen villitys ihan ohi. Pitää suunnata katse pakaroihin, että näkis ihan livenä! Mahtavat :D LOL

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.